Darušafaka u seriji pobeda

Autor: Boban Filipović
sreda 23.12.2015.
21:57
Izvor: Sportske.net

Najmanje zvučan od tri istanbulska kluba sa kojim će Zvezda odmeriti snage u Top 16 fazi Evrolige nastavio je sa dobrim partijama u turskom prvenstvu.

twitter @basketsuperligi
twitter @basketsuperligi

Povezane vesti

U okviru 12. kola TBL lige Darušafaka je kao gost slavila protiv Turk Telekoma u Ankari rezultatom 82:72, tako vezala četvrtu pobedu u domaćem šampionatu i privremeno zauzela lidersku poziciju.

Gosti iz Istanbula su prelomili meč u poslednjoj četvrtini i to u poslednjih pet minuta kada su pri rezultatu 62:61 za Turk Telekom napravili seriju 13:2, posle koje fenjerašu nije bilo spasa.

Najzapaženiji kod pobednika bio je bivši košarkaš Crvene zvezde Milko Bjelica sa 16 postignutih poena, dobro ga je pratio Sehih Erden, koji je brojao do 13.

U poraženom sastavu najraspoloženiji za igru bio je Braun, koji je ubacio 19 poena. Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Rašić je postigao 4 poena za domaćina.
Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loading...
Wednesday, 23.12.2015
23:08

Kako ce mi biti drago na kraju sezone kad Fenerbahce opet ispusi u svim takmicenjima kao i svake godine.Kupe sve sto se moze kupiti i misle da su osvojili triplu krunu ali ne ide to tako batice moj,ne ide da u ekipi imas 12 igraca a 8 su zvezde,mora da postoji hemija u ekipi :)

avatar
nekros77
Thursday, 24.12.2015
08:54

Pa ako u Fener ne postoji hemija onda ne znam! A to sta ce biti na kraju to niko ne zna!

avatar
nekros77
Thursday, 24.12.2015
14:09

CSKA ima isto dobru hemiju ali ja kazem za Tursku! Fener i Efes imaju najbolje timove i borice se za titulu u Turskoj i za titulu u EL! To sto trose velike pare koje kriv drugima sto nemaju, a to sto trose ne znaci da nemaju hemiju dovoljno je pogledati ko sedi na klupi i kako igraju! I CSKA placa dosta igrace nisu ni oni nista bolji! Fener, Efes, CSKA, Real, Barsa najvece trosadzije u EVROPI! Tek posle Himki, Darushafaka, Lokomotiva, Olimpijakos, PAO, Unikaha, Laboral Kucha i ostali!

avatar
Loading...
Thursday, 24.12.2015
13:16

Pa ne postoji,svake sezone rade isto i uvek isto prodju,doguraju tamo do final foura i to je to,ekipa sa velikim budzetom,koja ima hemiju i mentalitet je CSKA,uostalom videces na kraju sezone :)