Darušafaka se ozbiljno pojačava za sledeću sezonu

Autor: Aleksandar Vučković
petak 03.06.2016.
19:16
Izvor: Sportske.net

Nakon što je predstavila svog novog trenera Dejvida Blata, turski klub planira da dovede jednog od najboljih igrača EL iz prethodne sezone.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Ekipa Darušafake je dovođenjem Dejvida Blata napravila veliki korak za sledeću sezonu. Nakon što su iz kluba najavili budžet od oko 30 miliona evra, bilo je i za očekivati da neće štedeti na pojačanjima.

Po navodima turskih medija, jedna od njihovih meta je Malkolm Dilejni koji je ove sezone nastupao za Lokomotivu iz Kubanja sa kojom je prvi put u klupskoj istoriji izborio učešće na Fajnal foru, na kom su ipak završili kao poslednji.

Dilejni je ove sezone bio drugi strelac Evrolige sa 16.3 poena u proseku, uz šta je dodao i 5.5 asistencija zbog čega je uvršten je u najbolju petorku lige.

Može se pretpostaviti da Dačka neće štedeti novac za dovođenje Amerikanca, međutim on već ima ponude iz Kine i NBA lige, pa je veliko pitanje da li će turski klub imati da mu ponudi razlog više za dolazak u Istanbul.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh
Friday, 03.06.2016
20:51

A koji su bre ovi, odakle oni ovako jaki ?

avatar
Стефан Б.
Saturday, 04.06.2016
10:25

I ja se pitam, ne znam zašto ovako nebitan klub ima nestvaran budžet.

avatar
Friday, 03.06.2016
19:39

Košarka se igra zbog navijača, a Darušafaka nema ni jednog.. Možda porodice ljudi u klubu, mada i oni vjerovatno navijaju za Fener, Galatu, Bešiktaš...

avatar
Friday, 03.06.2016
19:38

Turska plastika... Mislim da neće imati dug rok trajanja..