Dario Šarić se već vratio u Hrvatsku, Hezonji ništa ne zamera

Autor: Darko Mitrović
subota 15.04.2017.
22:26
Izvor: Sportske.net, vecernji.hr

Posle uspešne NBA sezone, hrvatski reprezentativac već doputovao u Zagreb.

AP Photo/Matt Slocum
AP Photo/Matt Slocum

Povezane vesti

Dario Šarić je u dresu Filadelfije ostavio odličan utisak u tekućoj sezoni, pominjala se mogućnost da će biti izabran i za rukija godine, a po povratku u Hrvatsku otkrio je šta mu je u Americi proteklih meseci najviše nedostajalo.

''Volio bih pojesti punjenu papriku. To mi je zadnje bilo u glavi. Baš mi se jede punjena paprika. Bile su mama i cura kod mene i kuvale su mi, ali nisu punjenu papriku'', počeo je Šarić razgovor koji prenosi zagrebački ''Večernji list''.

U osvrtu na minulu sezonu u NBA ligi, Šarić je posebno izdvojio duele koje je imao sa Horfordom iz Bostona.

''Sećam se jedne predsezonske utakmice protiv Bostona kada sam pored centra Horforda pokušavao doći do skoka u napadu, no on me dočekao na ruku i nisam bio niti blizu te lopte. To mi je bio jedan od motiva da radim intezivno kako bih pomakao svoje granice i događalo se da baš proti Horforda i Bostona tokom sezone igram dobro'', objašnjava Šarić.

Na leto ga očekuje Evropsko prvenstvo sa reprezentacijom Hrvatske koja ima velike ambicije, ali koja neće moći da računa na pomoć Marija Hezonje, koji je već odustao od učešća na tom takmičenju.

''Mario je imao tešku sezonu u kojoj nije igrao koliko je očekivao, koliko su mu rekli i koliko je zaslužio igrati. I zato on u letnjem individualnom radu u Orlandu vidi priliku da spasi karijeru. No, i igranje za reprezentaciju mu može pomoći da se vrati u formu. Dakle, ova priča ima dve strane. No, bitno je kako se on oseća, a ja mu ne bih hteo suditi. Ne bih voleo da ga se optužuje, ja mu ne bih zamerio'',
ističe Šarić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke