Danilović se pohvalio - Novi ugovor sa sponzorom

Autor: Beta Beta
sreda 10.05.2017.
23:50
Izvor: Beta

Košarkaški savez Srbije i Triglav osiguranje potpisali su danas novi sponzorski ugovor za naredne dve godine.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kako se navodi u saopštenju, dvogodišnji aranžman podrazumeva generalno sponzorstvo muške seniorske reprezentacije, naslovno sponzorstvo Kadetske lige Srbije i sponzorstvo Roda "3 na 3" prvenstva Srbije.

"Srećni smo što nastavljamo uspešnu saradnju s Triglav osiguranjem koja traje od 2015. godine i krunisana je odličnim rezultatima, naši seniori su četvrti u Evropi i srebrni na Olimpijskim igrama u Riju.

Nadamo se da ćemo već na Evropskom prvenstvu u septembru i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zajedno ostvariti još bolje rezultate. Hvala Triglav osiguranju što prepoznaje kvalitet i što je uz nas i podržava srpsku košarku",
rekao je predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Predsednik Izvršnog odbora Triglav osiguranja Beograd Dragan Marković rekao je da mu je čast i zadovoljstvo što je na čelu kompanije koja je ponosni sponzor srpskih košarkaša.

"Biti ponosan na nekoga znači verovati mu, poznavati ga i biti mu blizak, biti iskren prijatelj. Saradnja s Košarkaškim savezom Srbije razvila se iznad klasičnog poslovnog odnosa i postala je iskreno partnerstvo koje smo danas potvrdili potpisivanjem ugovora.

Triglav osiguranje, uz konstantno napredovanje i rast na poslovnom planu, nastavlja i svoju misiju društveno odgovorne kompanije koja strateški ulaže u institucije sporta od značaja za našu zemlju",
naveo je Marković.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 11.05.2017
08:36

Pusti Triglav, gledaj sta oni satrapi rade svetinji, neces valjda to da dozvolis!