Danilović posle izbora: ''Hvala Đilase, nije mi svejedno...''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.12.2016.
15:00
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije zahvalio je svom prethodniku na svemu što je učinio za srpsku košarku u proteklih pet godina i izrazio nadu da će on na istoj funkciji uspeti da odradi makar jedan deo svega toga.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Kako smo objavili nešto ranije, Predrag Danilović je na Skupštini KSS jednoglasno izabran za novog predsednika Saveza, pošto je za njega glasalo svih 27 prisutnih delegata.

U prvom obraćanju Skupštini, Danilović je izrazio zahvalnost, uz čestitke Draganu Đilasu na postignutim rezultatima.

Pokušaće da ih ponovi u narednom periodu, uz poruku da će njegova vrata biti otvorena i za sugestije i za kritike.

''Veoma sam počastvovan, ovo je veliko priznanje za celu moju karijeru i kao sportiste i kao funkcionera. Nisam spremao nikakav govor jer smatram da je ovako mnogo iskrenije i bliže.

Gospodin Dragan Đilas je moj dugogodišnji familijarni prijatelj i ponosan sam i na to i na njegov rad u Savezu. Ako moj tim uspe jedan deo ovoga sto je Đilas uradio - biću veoma ponosan. Hvala Đilasu za sve što je uradio za srpsku kosarku.

U KSS su uvek vladali sloga i jedinstvo i trebaće mi sva vaša pomoć. Nije mi nimalo svejedno, mislio sam da nešto znam ali imam mnogo toga da učim"
, poručio je Predrag Danilović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Thursday, 15.12.2016
18:10

Kao sto se vec znalo odavno, sasvim ocekivano i odlicna saradnja ce tu biti. Srpska kosarka, reprezentacija i ponos nacije u elitnoj EL, njegovim odlukama nece trpeti, to je najbitnije za kosarkasku javnost u Srbiji.

avatar
Friday, 16.12.2016
14:32

Tvoj avatar i tvoj nick koji mnogi ovde ne razumeju su bezobrazni sami po sebi, a to sto ti mene prozivas da imam ovakav ili onakav nick je vec tesko licemerje. Budi ljubazan i ostavi me na miru, 2 univerzuma smo...

avatar
Thursday, 15.12.2016
17:06

Uradi i ti to isto Hahaha