Danilović: "Naći ćemo selektora u najkraćem roku"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.01.2017.
14:51
Izvor: Sportske.net, Beta

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije izrazio je žaljenje što neće imati prilike da sarađuje sa Marinom Maljković i poručio da će Savez u najkraćem roku pronaći novog selektora ženske reprezentacije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković podnela je danas ostavku zbog emotivnog i fizičkog pražnjenja.

Predsednik KS Srbije Predrag Danilović je kazao da potpuno razume razloge Marine Maljković i izrazo žaljenje što neće imati prilike da sarađuje sa njom.

"Ovo sigurno nije lepa vest. Marina i ja smo seli pre neki dan i ona mi je objasnila neke stvari. Ja to u potpunosti razumem. Hvala joj na lepim rečima. Ona zna šta o njoj mislim kao o čoveku na prvom mestu, pa onda i kao velikom stručnjaku. Hvala joj u ime Saveza. Nema tu neke velike priče. Žao mi je što nećemo sarađivati, ali takav je profesionalni život, sve to ide u rok službe", rekao je Danilović.

Predsednik KSS kazao je da će se u "najkraćem roku" pronaći novi selektor.

"Što se tiče Saveza, mi ćemo u što kraćem roku, zajedno sa sektorom za žensku košarku učiniti sve što je moguće da nađemo osobu koja odgovara našoj ženskoj reprezentaciji", rekao je Danilović.

Žensku košarkašku reprezentaciju Srbije na leto očekuje učešće na Evropskom prvenstvu u Češkoj zbog čega će pronalaženje novog selektora predstavljati prioritet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
vladimir m
Tuesday, 03.01.2017
17:48

Izgubio si uspesnog selektora u najkraćem roku!nLos pocetak Danilovicu.

avatar
Komreolne
Tuesday, 03.01.2017
17:14

Idealna prilika za Zeljka Obradovica

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Tuesday, 03.01.2017
16:38

Steta sto ne mozemo da kloniramo ili bar podmladimo Laleta, mislim da na njegov izbor niko ne bi ni mogao, a ni smeo da ima prigovor, pomiritelj je:-)