Danilović na čelu KSS - kakvu korist za Partizan vidi Duško Vujošević?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.12.2016.
17:21
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Nedavne promene na čelu Košarkaškog saveza Srbije pomno je ispratio i trofejni stručnjak, pogotovo što je Dragana Đilasa nasledio dugogodišnji predsednik Partizana.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kao što već znate, posle ostavke Dragana Đilasa, na čelo FSS je pre desetak dana došao naš proslavljeni košarkaš, ali i dugogodišnji predsednik Partizana Predrag Danilović.

Pred njim je veliki posao, a posle ovakvog epiloga pažnju je privukla i reakcija Duška Vujoševića, aktuelnog trenera Limoža koji je uz Danilovića obeležio trinaestogodišnju dominaciju Partizana od 2000. godine.

Na tu temu, Vujošević se oglasio u izjavi za ''Kurir'' tom prilikom poželeo sreću novom predsedniku KSS.

''Reč je o izuzetno važnoj funkciji, koja sadrži velike zahteve i veliku čast. Naročito dobija na težini sada kada su odnosi između FIBA i Evrolige komplikovani. Danilovića dobro poznajem, želim mu uspeh. Nadam se da će biti na visini zadatka'',
izjavio je Vujošević.

Navijači Partizana se potajno nadaju da bi Danilovićev izbor mogao nekako da doprinese i da se crno-beli što pre stabilizuju i postanu ravnopravan rival zahuktaloj Zvezdi u borbi za trofeje, a Vujošević vidi način na koji bi to moglo da se dogodi.

''Najveća korist za Partizan bi bila da niko unapred nema prednost'', izjavio je Vujošević.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rivarinho
Saturday, 24.12.2016
19:57

I ja sam slicnog stava, najveci benefit za partizan je kad ima istu polaznu osnovu kao i svi drugi klubovi, kad gleda samo sebe i radi najbolje sto zna...Cim dobije privilegije a bilo je ne tako davno, svi smo svedoci, stradaju svi, klubovi, sudije, srpska kosarka u celini i na kraju sam partizan...

avatar
svojnasvome
Saturday, 24.12.2016
20:40

Ja ne znam dal se pravis il si toliko aut....od kad ti pratis košarku. ...pa imas informacije onda da to traje cca 40 godina sa više il manje titula al stvaranje tog sto je partizan.....znas ko ima najvise datih igrača u nba od svih evro klubova...znas mozda kad smo uzeli KRK i bili prvaci evrope....zmas da partizan vode sportisti a ne ...i znaj da se mi vracamo gde smo bili jer smo prirodni a vi odlazite gde ste i bili pre sportske prevare veka....nemas ti pojma a to sto imas potrebu da dula komentarises razumem frustracuje....kazem dula da vidim dal vasi gradjani crne gore jesu bozo dejo....kakva ste......dvolicna

avatar
rivarinho
Sunday, 25.12.2016
15:07

To je jednostrano, kratkorocno i ostrasceno gledanje na stvari..titulu zemlje kosarke, ovoj napacenoj zemlji je samo i jedino donela Crvena Zvezda...cak i vasa titula prvaka Evrope je plod visedecenijskog sistematskog rada ljudi koje je iznedrila Crvena Zvezda...vi ste samo sistemska greska, kao i svaka, samounistena. Sve to sto na sta se ti pozivas je ustvari potpuno suprotno, kao u prici o carevom novom odelu, to sto vidis u stvari ne postoji, plod je vase iskrivljene slike. U buducnosti, nadam se partizanu , ne osionom, sa pravim sistemom koji ce moci da nadje novog Divca, Paspalja, da ga plati posteno i da ga nacini najboljim na svet. Samo u vasem sistemu vrednosti koji ste sami stvorili mozete misliti da sa Bezbradicom, Ratkovicom, Koprivicom i Novicom budete sampioni. Ovakvi kakvi ste, nikom niste od koristi, pa ni sebi...

avatar
Boranin
Saturday, 24.12.2016
19:32

E moj Vujoševiću?!Boli te uspeh Zvezde?Polako?Bićemo još 10 godina dominatni,ako ti je za utehu?!

avatar
Saturday, 24.12.2016
20:14

Kakav uspeh kad ste u zamrzivacu, jadan ne bio?

avatar
Saturday, 24.12.2016
19:18

Drugim recima, za nas je korist kada nema stete, za fmp vec nisam siguran tj. siguran sam da bi oni zeleli da nastave sa krsenjem svih mogucih pravila, nema te propozicije takmicenja koju nisu zaobisli.

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 24.12.2016
18:54

Vrlo odmerena izjava

avatar
Saturday, 24.12.2016
18:35

To sam i ja napisao, potpuno ista misao je kruzila ovde, uverili ste se svi u to. Ni po babu ni po stricevima vec po pravdi Boga istinoga! AUT DULE, AUT NIHIL!

avatar
Džon Rambo
Saturday, 24.12.2016
18:52

Šta si ti sada napisao da li i sam znaš

avatar
Saturday, 24.12.2016
20:14

Nauci da citas sa razumevanjem i mozda ces shvatiti, necu ti sigurno pojasnjavati ovako jasan komentar.