Dangubić: "Želimo da nastavimo pobednički niz"

Autor: Beta Beta
utorak 19.05.2015.
17:42
Izvor: Beta

Prvotimac Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić kazao je da crveno-beli žele da nastave pobednički niz na gostovanju u Sremskoj Mitrovici.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić rekao je da crveno-beli protiv Mega Leksa žele da nastave pobednički niz i dodao da ekipa mora da odigra jaku odbranu u utakmici osmog kola Superlige Srbije.

"Naš cilj je da nastavimo pobednički niz, čime bismo materijalizovali pobedu u derbiju u prošlom kolu i ostali na sigurnom putu da osvojimo prvu startnu poziciju za plej-of što bi nam omogućilo prednost domaćeg terena u doigravanju. Nećemo odstupati od naše igre, što znači agresivna odbrana i što više lakih poena iz kontranapada", rekao je Dangubić za klupski sajt.

Zvezda je ove sezone u sva četiri okršaja sa Megom zabeležila pobede, ali u redovima šampiona ABA lige očekuju težak meč.

"Odigrali smo mnogo neizvesnih utakmica sa Megom, tako da nema dileme da nas i sada očekuje veliki izazov. Radi se o izuzetno mladoj, talentovanoj ekipi, željnoj dokazivanja, koja na svom terenu igra veoma borbeno. Sa mnogima sam igrao i znam da će učiniti sve da nas pobede", kazao je Dangubić.

On je ocenio da su najveća pretnja njegovoj ekipi Nenad Miljenović i Nikola Jokić, koji je bio najkorisniji igrač regularnog toka takmičenja Jadranske lige.

"Mega je ove sezone igrala veoma atraktivno, za koš više, o čemu svedoči podatak da su u Jadranskoj ligi bili najefikasniji tim. Zato će naša odbrana morati da bude na izuzetnom nivou", rekao je Dangubić.

Utakmica osmog kola Superlige Srbije između Mega Leksa i Crvene zvezde Telekom igraće se u sredu od 18.00 u Sremskoj Mitrovici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke