Dangubić: "Želimo da nastavimo pobednički niz"

Autor: Beta Beta
utorak 23.12.2014.
15:16
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je danas da njegova ekipa želi da nastavi pobednički niz u Jadranskoj ligi i u Sofiji protiv Levskog.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda sastaće se sutra u 13.00 sa Levskim u utakmici 14. kola regionalne Jadranske lige.

"Ritam utakmica je veoma jak. Nema mnogo vremena za odmor ni pripremu jer nas već u sredu očekuje meč protiv Levskog."

"Pogledom na tabelu jasno je zaključiti da smo favoriti u tom meču, ali sve to treba dokazati na terenu. Moramo da pokažemo naš kvalitet, a to ćemo uspeti samo ukoliko budemo imali maksimalan pristup",
rekao je Dangubić.

Zvezda je sinoć u Skoplju protiv MZT-a, pobedom od 79:76, postavila novi rekord regionalnog takmičenja, pošto je od početka sezone u 13 utakmica zabeležila isto toliko pobeda.

"Veoma nam je drago što smo pre svega zabeležili pobedu u Skoplju, a potom i zbog činjenice da je ovaj trijumf označio i obaranje rekorda. Srećni smo zbog toga i siguran sam da će nam to biti dodatni motiv da treniramo i igramo još bolje", kazao je on.

Crveno-beli su na sinoćnem duelu u Skoplju na poluvremenu imali 20 poena prednosti, ali je u drugom delu meča usledio veliki pad, pa je MZT u jednom trenutku uspeo da preokrene rezultat, a Dangubić je kazao da je ekipa i pored loše igre pokazala "snažan timski duh, karakter i pobednički mentalitet".

"Usled žestokog ritma utakmica prisutna je velika potrošnja. Međutim, moramo da učinimo sve kako bismo smanjili oscilacije. Došlo je do pada u drugom poluvremenu, ali to se na sreću nije odrazilo na konačan rezultat. Ipak, u nastavku sezone ne smemo da dozvolimo da nam se takve stvari ponove",
kazao je Dangubić.

Zvezda posle 13 utakmica u Jadranskoj ligi zauzima prvo mesto sa maksimalnim učinkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DOKTOR VAS GASI!
Tuesday, 23.12.2014
16:24

Sto se mene tice uz ovaj TOP 16 samo osvojite jos i ABA ligu i to je to! Sezona ko bombona!