Dangubić: "Vratiću se jači!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 05.10.2015.
14:20
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić izjavio je danas da će biti još jači kada se oporavi od povrede zbog koje neće igrati mesec dana.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić pauziraće najmanje mesec dana zbog preloma butne kosti, saopštio je danas njegov klub.

Dangubić se povredio na poslednjem treningu pred put ekipe u Zadar na utakmicu Jadranske lige. Zvezda je saopštila da je igrač doživeo "avulzioni prelom butne kosti", za šta je predviđena pauza od najmanje mesec dana.

Zvezda je pred početak sezone zbog povrede ostala bez Marka Tejića, a tokom priprema su probleme sa povredama imali i Luka Mitrović i Maik Cirbes.Zvezda u utorak od 17.00 igra u gostima protiv Zadra.

"Šta da se radi, i povrede su sastavni deo ovog sporta. Nezgodno sam pao i povredio kuk. Ipak, nema predaje, idemo dalje, vratiću se sigurno još jači", rekao je Dangubić za klupski sajt.

"Povreda je nezgodna jer zahteva mirovanje i veliko strpljenje, kako bih se vratio potpuno spreman na parket. Proći će i ovo, a ja ću učiniti sve što je u mojoj moći da se oporavim što pre i pomognem timu", kazao je Dangubić.

Dangubić će zbog povrede, osim nekoliko kola regionalnog takmičenja, propustiti i početak Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor ijopet
Monday, 05.10.2015
16:02

Ovaj Nastic decko stvarno nije normalan. :) Prvo sredio ruku onom iz Mege sad polomio Dangubica. Radonja izgleda si preterao sa tim steroidima, smiri ih malo poubijace se medjusobno.

avatar
Moja Zvezda i Srbija
Monday, 05.10.2015
14:56

Danguba vrati nam se sto pre.