Dangubić: "Olimpijakos ne dolazi da se družimo"

Autor: Beta Beta
sreda 05.11.2014.
17:14
Izvor: Beta

Prvotimci Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić i Luka Mitrović veruju da će "Delije" napraviti spektakl tokom predstojećeg meča sa Olimpijakosom ali su ubeđeni da će na terenu sve prštati od borbe.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić i Luka Mitrović rekli su danas da ih atmosfera na tribinama neće poremetiti i da će protiv Olimpijakosa biti velika borba.

"Sigurno je lepo igrati u predivnoj atmosferi za koju ne sumnjam da će je stvoriti navijači, ali nama je najbitnije šta se dešava na terenu", rekao je Dangubić za klupski sajt.

Zvezda će u petak u "KompankAreni" dočekati Olimpijakos u četvrtom kolu Grupe D Evrolige.

"Igrači Olimpijakosa ne dolaze u nameri da se družimo i daće sve od sebe da pobede. Mi smo u naporno radili i iskoristili vreme da se dobro pripremimo za njih jer je reč o veoma kvalitetnoj ekipi koja je upisala sve tri pobede, dve na gostujućem terenu", kazao je Dangubić.

Prema njegovim rečima, najveća opasnost preti od Vasilisa Spanulisa, za kojeg je rekao da je jedan od najvaklitetnijih evropskih igrača.

Kapiten Luka Mitrović rekao je da beogradski klub u veoma dobroj atmosferi i pun samopouzdanja dočekuje Olimpijakos.

"Kada su izvučene grupe odmah je započela priča o spektaklu koji nas očekuje u meču protiv Olimpijakosa. Eto, dočekali smo taj duel i sigurno je da će atmosfera biti fenomenalna i prijateljska. Ipak, na terenu će biti drugačije i mislim da će biti to jedna lepa košarkaška priredba", rekao je Mitrović.

On je dodao da se košarkaši Zvezde ne opterećuju time što bi eventualnom pobedom "otvorili vrata TOP 16 faze".

Utakmica između Zvezde i Olimpijakosa počeće u petak u 19.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke