Dangubić: "Nadam se da ćemo nastaviti s dobrim igrama"

Autor: Beta Beta
sreda 18.01.2017.
15:33
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić izrazio je danas nadu da će crveno-beli nastaviti s dobrim igrama i da će protiv Makabija u Evroligi ostvariti pobedu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šampion Srbije u četvrtak od 20.05 gostuje ekipi Makabija u okviru 18. kola Evrolige.

"Nadamo se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama. Moramo da budemo na visini zadatka, kao u prethodnim utakmicama da bismo imali šansu za pobedu", rekao je Dangubić za klupski sajt.

Zvezda duel s Makabijem dočekuje na sedmom mestu na tabeli Evrolige sa devet pobeda i osam poraza, dok je izraelski tim 14. sa skorom od šest trijumfa i 11 poraza.

"Makabi nije krenuo sezonu kako su očekivali. Ipak, sigurno nas čeka težak meč jer je u pitanju veoma kvalitetan tim koji će na svom terenu biti dodatan motivisan. Moramo da damo sve od sebe", kazao je Dangubić.

U ekipu Makabija se nedavno posle dugog odsustva zbog povrede vratio nekadašnji košarkaš Zvezde Kvinsi Miler.

"Miler je veoma kvalitetan igrač i daje dodatnu energiju ekipi. Znamo ga veoma dobro i daćemo sve od sebe da ga nateramo da odigra što je moguće lošiji meč", rekao je Dangubić.

Njegov saigrač Branko Lazić rekao je da plan igre crveno-belih u Evroligi ostaje isti.

"Naš plan se ne razlikuje u odnosu na prethodnih mesec dana u Evroligi. Želimo da igramo jaku odbranu, probamo da dođemo do što više lakih poena i da budemo koncentrisani sve vreme utakmice", rekao je Lazić.

On je dodao da očekuje težak meč, pre svega jer se igra u Tel Avivu, ali i zato što je Makabi promenio trenera.

"Jači su i za Kvinsija Milera i biće veoma motivisani da nas pobede pogotovo jer je bila velika razlika u meču u Beogradu. Ipak, mi idemo sa željom da damo sve od sebe da dođemo do nove pobede i da odigramo još jednu dobru utakmicu. U većini mečeva su vodili tokom većeg dela meča i u završnicama izgubili. Siguran sam da će pokušati da to prekinu protiv nas. Ipak, kao što sam rekao mi ne idemo tamo samo da bi se pojavili, već da odigramo dobru utakmicu", rekao je Lazić.

"Biće izuzetno zanimljivo s obzirom na to da se tamo nalazi tri igrača koji su bili u Zvezdi", dodao je on.

Utakmica 18. kola Evrolige između Makabija i Crvene zvezde igraće se sutra od 20.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 18.01.2017
21:17

Напред Звездо, напред Институцијо.

avatar
Boško Buha
Wednesday, 18.01.2017
17:19

Navijac sam Partizana ali se stvarno nadam da ce u buducnosti Zvezda upravo nastaviti sa sjajnim partijama u Evroligi i osvetlati obraz srpske kosarke.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Wednesday, 18.01.2017
18:20

Tako je i ja se nadam da ce te vi biti bolji pa da Srpski klubovi dominiraju regijonom jedan vec dominira samo jos ovaj drugi da se pridruzi