Dangubić: "Kupite kartu, pomozite Zvezdi"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.06.2015.
19:08
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Nemanja Dangubić pozvao je navijače da kupe sezonske karte u pretprodaji i da na taj način finansijski pomognu klubu koji će i naredne sezone igrati na četiri fronta.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion regionalne lige i osvajač "Kupa Radivoja Koraća" nalazi se na dobrom putu da posle 13 godina prekine dominaciju Partizana u domaćim okvirima čime bi bila kompletirana izuzetno uspešna sezona.

Crvena zvezda Telekom uveliko vrši pripreme za narednu sezonu u kojoj će ekipa Dejana Radonjića igrati na četiri fronta a prvotimac Nemanja Dangubić veruje će "Delije" umeti da cene ono što je ekipa uradila u sezoni na izmaku.

"Mislim da smo našim navijačima u dosadašnjem delu sezone dali mnogo razloga za zadovoljstvo. Bilo je mnogo pobeda, uzbudljivih utakmica i trofeja. Smatram da smo time dodatno stekli njihovo poverenje što je od velikog značaja" rekao je Dangubić.

Prvog juna počela je pretprodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2015/2016 a Nemanja Dangubić poručio je "Delijama" da iskoriste popuste i kupovinom karata pomognu klubu.

"Pozivam Zvezdine navijače da iskoriste popuste koje nudi pretprodaja, da kupe sezonske ulaznice i tako na vreme rezervišu svoje mesto za sve naše mečeve koje budemo igrali kao domaćini u sezoni 2015/2016. Kupovinom sezonske ulaznice ne obezbeđuje se samo ulaz u halu za naše mečeve, već se time i na najdirektniji način pomaže voljenom klubu" zaključio je Dangubić.

Sve informacije vezane za pretprodaju sezonskih karata KK Crvena zvezda možete pročitati OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bata
Wednesday, 03.06.2015
20:10

Zar dosad nisu kupovali?

avatar
Carina
Wednesday, 03.06.2015
19:24

Skinite sve spotske klubove sa drzavnih jasli, pomozite drzavi.

avatar
Pera Zambula opet
Wednesday, 03.06.2015
20:54

Dobar komentar, i to bi zaista bilo krajnje vreme da se uradi, jer drzavne to jest pare od naroda isu stalno na kojekekve sportske klubove, gde zavrsavaju pare to niko vise ne zna, dugovi se povacavaju u svim sportovima...Ali izgleda da drzavi odgovara ovakvo stanje i funkcionisanje klubova, niko ne glada su skupstini za privatizaciju klubova, to nesto govori zar ne :) Ispada na kraju da svi klubovi posebno Zvezda i Partizan u fudbalu sluze zarad glaova, kontrole mase navijaca i peruckanja parica kroz te kolektive....To vise nije sport.

avatar
Zoran Stevic
Thursday, 04.06.2015
14:05

Konacno da se slozim i sa tobom!