Dangubić i Lazić: "Samo strpljivo, bićemo sve bolji"

Autor: Beta Beta
petak 02.10.2015.
11:10
Izvor: Beta

Košarkaši Crvene zvezde traže vreme i strpljenje.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da postoji mnogo prostora za napredak u njegovoj ekipi i da će ona biti bolja kako sezona odmiče.

"Zadovoljni smo pobedom, ali mnogo toga treba da se unapredi i igra će biti sve bolja. Navijači su nestrpljivi, odmah očekuju dobre rezultate i igru. Bićemo bolji",
rekao je Dangubić novinarima posle utakmice sa Mega Leksom.

Crvena zvezda je, uz mnogo oscilacija, pobedom nad Mega Leksom sa 76:70 u četvrtak uveče počela sezonu. Crveno-beli su gubili tokom prvog poluvremena, potom su nadoknadili zaostatak, ali je utakmica bila neizvesna do kraja.

Branko Lazić, jedan od najboljih pojedinaca u pobedi nad Megom, kazao je da je ekipa pokazala karakter koji je krasio prošle sezone.

"Treba imati u vidu da nismo mnogo trenirali zajedno. Utakmica je bila čudna, igrali smo prvo poluvreme u grču, a u drugom smo bili opušteniji sa jasnim ciljem da pobedimo. Uigravamo se i vremenom će sve biti mnogo bolje", kazao je Lazić.

Zvezda će u narednom kolu igrati protiv Budućnosti.

"Budućnost je kvalitetna, iskusna ekipa, ali želimo pobedu. Igraće se u Pioniru i pružićemo maksimum kako bismo pobedili", naveo je Lazić.

Utakmica Zvezda - Budućnost igraće se u subotu u 17.00 u hali Pionir, u drugom kolu Jadranske lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke