Dangubić: "Energiju da prenesemo i na gostujući teren"

Autor: Beta Beta
petak 31.10.2014.
11:39
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić rekao je da njegova ekipa igra odlično na domaćem terenu i da bi energija iz pobede protiv Valensije trebalo da se prenese i na utakmice u gostima.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda će u narednom kolu Evrolige dočekati Olimpijakos sledećeg petka.

"Igramo jako dobro na domaćem terenu i tu energiju moramo da prenesemo i na gostujući. Mnogo nam znači podrška publike, nosili su nas celu utakmicu, a mi smo im uzvratili pobedom i nadam se da će se tako nastaviti", rekao je Dangubić novinarima.

Zvezda je u četvrtak savladala Valensiju sa 76:63 i tako zabeležila drugu pobedu u prva tri kola Grupe D Evrolige.

"Jako bitna pobeda posle kiksa protiv Neptunasa. Bilo nam je bitno da odbranimo domaći teren, to smo i uradili. Kontrolisali smo utakmicu i zasluženo pobedili kvalitetnu ekipu Valensije", kazao je Dangubić.

On je naveo da će njegova ekipa pokušati da smanji padove u igri, kakvih je bilo na susretu sa Valensijom.

"Došlo je do malog pada, dešava se to, ali ćemo se potruditi da to smanjimo u narednim utakmicama i da 40 minuta budemo koncentrisani", dodao je Dangubić.

Crveno-beli će u narednom duelu u nedelju na svom terenu igrati protiv Budućnosti u Jadranskoj ligi, ekipe koja je uz Zvezdu jedina neporažena ekipa u regionalnom takmičenju.

"Budućnost je dokazala da je veoma kvalitetan tim i to je možda i derbi prvog dela lige. Maksimalno ćemo se spremiti i tek posle toga ćemo razmišljati o narednom rivalu u Evroligi", rekao je Dangubić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke