Dangubić: "Dolazak u Zvezdu - Pravi potez!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.08.2014.
23:08
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Dangubić uključio se u trenažni proces svog novog kluba a kako mu povreda kolena više ne pravi probleme Dangubić je ocenio da jedva čeka evroligaške utakmice.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije tokom leta se zahvalio šestorici igrača i krenuo u podmlađivanje ekipe za predstojeću sezonu.

Crvena zvezda Telekom već je angažovala trojicu novih igrača a kako je preneo specijalizovani portal "Sportando" četvrto će biti Amerikanac Markus Vlijams.

Jedan od trojice novajlija je i reprezentativac Srbije Nemanja Dangubić koji se posle napuštanja priprema za Mundobasket i kraće pauze zbog povrede vratio u trenažni proces i to sa svojim novim saigračima.

"Imao sam problema sa povredom kolena, ali to je sada iza mene. Krenuli smo lagano da radimo i da polako ulazimo u trenažni sistem da bismo se što bolje spremili za onaj najvažniji deo pripremnog perioda koji tek predstoji" rekao je Dangubić.

Kao i prilikom potpisivanja ugovora, Dangubić je ponovio da je Crvenu zvezdu Telekom odabrao zbog toga što će sa crveno-belima imati prilike da nastupa u Evroligi.

"Napravio sam pravi potez dolaskom u Zvezdu. Došao sam da napredujem, radim na sebi i da se dokazujem. Zadovoljan sam dolaskom u Crvenu zvezdu. Želim da svojim zalaganjem opravdam poverenje i da se nametnem treneru. Jedan od razloga zašto sam došao je i Evroliga, to je veliki izazov" istakao je Dangubić.

Doskorašnji član Mega Vizure već se privikao na novu sredinu jer u ekipi Crvene zvezde Telekom ima dosta poznanika i bivših saigrača.

"Jako dobro se znam sa Bobijem, igrao sam sa njim i poznajem celu mlađu ekipu tako da mi neće biti teško da se prilagodim na rad i atmosferom u timu" zaključio je Nemanja Dangubić.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom trenutno rade u okrnjenom sastavu ali će nakon završetka kvalifikacija za EP i Mundobasketa u Španiji ekipa biti kompletirana pred završnu fazu priprema za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke