Dangubić: "Da odigramo kao protiv Makabija"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.12.2016.
15:55
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde mt:s Nemanja Dangubić izjavio je da bi ekipa imala velike šanse za uspeh ukoliko bi u Pireju ponovila izdanje iz meča sa Makabijem.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Ekspedicija KK Crvena zvezda mt:s otputovala je u ponedeljak oko 13 časova put Atine na utakmicu 13. kola Evrolige sa Olimpijakosom.

Seriju od tri uzastopna poraza u Evroligi crveno-beli su prekinuli ubedljivom pobedom nad Makabijem iz Tel Aviva, pa Nemanja Dangubić priželjkuje da ekipa u Pireju prikaže istu partiju kao iz meča sa "Ponosom Izraela".

"Čeka nas duel sa timom koji je u vrhu Evrolige. Očekuje nas težak meč, moramo da odigramo na istom nivou, kvalitetno kao protiv Makabija ako želimo da se nadamo dobrom rezultatu na terenu u Pireju" kazao je Dangubić.

Olimpijakos će biti oslabljen neigranjem Jorgosa Printezisa i Danijela Heketa, ali će se Vasilis Spanulis vratiti u tim pošto je preskočio prvenstveni duel sa PAOK-om.

"Igraće bez Printezisa i Heketa, ali svi znamo ko je Spanulis u evropskoj košarci, Lodžeski igra odlično ove sezone. Ipak na prvom mestu imaju odličan, čvrst tim koji je osnova svega, i pokušaćemo da odigramo što kvalitetnije" dodao je Dangubić.

Radonjićeva ekipa će po dolasku u Atinu odraditi jedan od dva predviđena treninga u ponedeljak uveče u vreme odigravanja utakmice u Pireju, drugi tokom prepodneva na dan utakmice.

Meč 13. kola Evrolige između Olimpijakosa i Crvene zvezde mt:s na programu je u utorak od 20 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 19.12.2016
17:25

A sta ako odigate kao protiv efesa zaligirisa....ti ces o kvalitetu, strasan si igrac!!!!