Danas debituje ''Sale Nacionale''! (18:00h)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.08.2014.
12:30
Izvor: Sportske.net

Posle ogromnog igračkog iskustva i brojnih osvojenih trofeja u tom periodu, Aleksandar Đorđević danas dočekuje još jedan svoj debi - na klupi reprezentacije Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije danas započinje seriju pripremnih turnira u susret Svetskom prvenstvu u Španiji.

Prvi na programu je turnir u Trstu, koji će naši ''Orlovi'' otvoriti utakmicom protiv selekcije Bosne i Hercegovine od 18 časova.

Današnja utakmica biće ujedno i debi selektora našeg nacionalnog tima Aleksandra Đorđevića, ne računajući nedavnu revijalnu utakmicu u Nišu, protiv ''B'' selekcije Srbije.

Kao što je poznato, uoči ovog turnira, a posle priprema na Kopaoniku, Đorđević je morao da se zbog povreda zahvali Kuzmiću, Lučiću i Dangubiću, a pripreme su završene i za debitanta Dejana Kravića koji ovog puta nije uspeo da se izbori za mesto među 12 najboljih.

U međuvremenu je naknadno pozvan iskusni centar Raško Katić, a do kraja priprema na Đorđeviću je da odluči koja će još dvojica igrača biti prekobrojna.

Što se tiče samog turnira u Trstu, Srbija će drugi meč igrati protiv Kanade, u ponedeljak od 18 časova, a na kraju i protiv domaće selekcije Italije. Taj meč zakazan je za utorak od 20:30h.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke