Dan sećanja - Zvezdine košarkašice otputovale u Mađarsku

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.09.2016.
15:42
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda saopštila danas da će košarkašice ovog kluba odigrati u Mađarskoj dve utakmice sa tamošnjim evroligašem ''Kargo uni'' iz Đera.

BETA/BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS
BETA/BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS

Povezane vesti

Utakmice će biti odigrane 8. i 9. septembra, a povodom Dana sećanja na tragičnu saobraćajnu nesreću, u kojoj su poginuli trene Fuzi Akoš i generalni menadžer kluba Peter Tabodi.

Predsednica kluba Nataša Kovačević, nekadašnja prvotimka KKŽ Crvena zvezda i Đera i koja je u toj nesreći teško povređena, u Mađarskoj će potpisati sporazum o saradnji dva kluba u zajedničkim projektima u budućnosti.

Stručni štab na čelu sa sportskim direktorom Zoranom Kovačićem Čivijom i prvim trenerom Draganom Vukovićem, poveo je u sredu u jutarnjim časovima na put, sledeće košarkašice:

A.Katanić, S.Bogićević, M.Bojović, M. Prlja, I.Katanić, M.Đorđević, N.Naumčev, Đ. Đokić, N.Tešić, M.Zukanović, T.Čubra I M.Moljević

''KKŽ Crvena zvezda želi ovom prilikom i da izrazi veliku zahvalnost Ambasadi Mađarske u Beogradu i Ambasadoru, gospodinu Atili Pinteru, na podršci u organizovanju puta u Đer.

Istovremeno, KKŽ Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je od srede u funkciji i novi sajt kluba, koji se nalazi na adresi kkzcrvenazvezda.rs'',
navodi se, između ostalog, na zvaničnom sajtu Crvene zvezde,

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke