Dan D za šampionke Evrope (15.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.06.2017.
09:20
Izvor: Sportske.net

Aktuelne šampionke Evrope nalaze se na raskrsnici posle samo dva meča na kontinentalnoj smotri. Ukoliko žele da nastave takmičenje izabranice Stevana Karadžića moraju da savladaju Sloveniju.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije danas od 15 časova igra odlučujuću utakmicu grupne faze Evropskog prvenstva koje se održava u Češkoj, a na kojem naš nacionalni tim brani zlato.

Srbija je u prva dva meča doživela poraze od selekcija Grčke i Francuske zbog čega će današnji okršaj sa Slovenijom imati eliminacioni karakter.

Izabranice Stevana Karadžića moraju da savladaju Sloveniju sa najmanje 6 poena razlike ukoliko žele u osminu finala, dok bi pobeda sa manje od 6 poena razlike bila dovoljna isključivo u slučaju da Grčka savlada Francusku.

Podršku našim reprezentativkama danas će pružiti i predsednik KS Srbije Predrag Danilović koji se zaputio u Prag ranije nego što je bilo planirano, a sve zbog situacije u kojoj se nalazi Srbija.

Razlog za dodatnu zabrinutost leži u činjenici da selektor Karadžić ni danas neće moći da računa na Anu Dabović koja je preskočila duel sa Francuskom.

Odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala Evropskog prvenstva u Češkoj reprezentacija Srbije igra od 15 časova u "Kralovka Areni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke