Dame i gospodo, doktor Teo!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.02.2015.
22:42
Izvor: Sportske.net

Miloš Teodosić je i u večerašnjoj pobedi nad Astanom (78-60) pokazao deo svog vrhunskog repertoara, pogotovo kada su asistencije u pitanju. Jedna od njih je proglašena za potez dana u VTB ligi, a u prilogu pogledajte i zbog čega. Doktorski, u Teovom stilu

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Tuesday, 17.02.2015
00:04

Koliko li njemu CSKA placa kad je jos uvek kod njih?! Ne kazem,imaju strasnu ekipu i uvek su na Final Four-u ali mora da je u pitanju veeeeeelika cifra po cim je otisao iz Olimpijakosa i odbio Real,Fener,Makabi i Barsu..

avatar
rondjabraticr9
Tuesday, 17.02.2015
00:47

Pa neka ga plaća, zaslužio je to svojim fenomenalnim partijama. Kada vidim npr. da Falkao zarađuje preko 300 000 evra nedeljno, a svi znamo kakve partije pruža (znam da nisu isti sportovi u pitanju, ali samo dajem primer) onda je Teova plata sasvim opravdana i zarađena odličnim partijama koje pruža iz meča u meč. Pozdrav. :)

avatar
Toni Kroos
Tuesday, 17.02.2015
14:50

Ne kazem ja da nije zasluzio! Zasluzio je i povecanje! Samo se pitam kolika je ta cifra kad covek odluci da ostane u Moskvi a ima ponude daleko atraktivnijih timova iz daleko atrktivnijih gradova (Madrid,Barselona,Istanbul,Atina,cini mi se i LA i par drugih iz Amerike)..

avatar
arthaslichking
Tuesday, 17.02.2015
00:55

nije sto je odbio Real, Barsu i Makabi, brate odbio je i par NBA klubova, ne znam bas ko ga je sve trazio, pominjali su se razni od Sarlota i Kingsa do Lejkersa(nije sigurno), ne pratim previse NBA, i nisam bas upucen u njihove nacine transfera, pa ne bih govorio, ali sam nailazio na clanke koje povezuju Tea sa NBA klubovima. I uopste ne mislim da su sve bile speklaciej neki ga je sigurno hteo.