Dabovićeva "povukla nogu", još jedan oproštaj od reprezentacije

Autor: Beta Beta
subota 10.09.2016.
23:33
Izvor: Beta

Košarkašica Dajana Butulija objavila je da više neće igrati za reprezentaciju Srbije, i ocenila da je osvajanje medalje na Olimpijskim igrama pravi trenutak da donese takvu odluku.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Srbija je u Riju osvojila bronzanu medalju, a ona je usledila pošto je ekipa prošle godine osvojila Evropsko prvenstvo.

"Igre u Rio de Žaneiru su bile moje poslednje. Uželela sam se pravog letnjeg odmora, tako da više neću učestvovati u reprezentativnim akcijama. Već sam zaboravila kako izgleda kad si leti potpuno opušten, jer od kadetskih dana igram za reprezentaciju. Imamo dovoljno talentovanih igračica i verujem da za srpsku košarku nema brige", rekla je 30-godišnja Butulija za dnevni list "Kurir".

Pored Dajane Butulije povlačenje je najavila i Milica Dabović.

"Konačno je stigla i satisfakcija za sva odricanja, naporan rad i povrede koje sam imala tokom svih ovih godina. To su te dve medalje sa Srbijom koje sam osvojila u seniorskoj konkurenciji, a bilo je uspeha i kad sam igrala za mlađe selekcije", kazala je Butulija.

Ona je prošlu sezonu provela u Lionu, sa selektorkom Marinom Maljković i kapitenkom Milicom Dabović, ali je sada rekla da ne žuri u potrazi za novim klubom.

"Imam neke ponude, ali najpre moram da zalečim povredu koju sam zaradila na početku olimpijskog turnira. Ne žurim", rekla je Dajana je Butulija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke