Da li to Nedovića drma nostalgija?

Autor: Boban Filipović
sreda 05.11.2014.
16:27
Izvor: Sportske.net

Na svom Instagram profilu Nemanja Nedović danas postavio fotku čuvene posterizacije Đorđa Gagića dok je branio boje Crvene zvezde.

Instagram: neda1624
Instagram: neda1624

Povezane vesti

Poznato je da Golden Stejt neće produžiti ugovor sa srpskim reprezentativcem, premda su mu 'Voriorsi' licemerno uskratili učešće na Mundobasketu pod izgovorom da strahuju da se povreda koju je zadobio letos na pripremama ne pogorša.

Nemanja Nedović nije proveo ni sekund na terenu u ovoj NBA sezoni, Stiv Ker po svoj priici ne računa na njega ni kao igrača u rotaciji.

Iz tog razloga krenule su spekulacije da bi eksplozivni bek mogao nazad u Evropu, jer je mala verovatnoća da ponovo igra razvojnu ligu za B tim Voriorsa.

Nema igrača koji nije nezadovoljan kada ne igra, to je verovatnoo razlog što je Nemanja na Instagram postavio fotografiju iz vremena kada je blistao u dresu Zvezde.

Monstruozno zakucavanje preko Đorđa Gagića, centra Partizana, koji je tada igrao za Hemofarm, jedan je od nasjpektakularnijih košarkaških poteza u bliskoj prošlosti na ovim prostorima.



Po kuloarima već kolaju priče o Nedovićevom povratku u tabor crveno-belih, ali za sada nema nijednog realavantnog pokazatelja da bi to moglo da se desi.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke