Da li Lebron dovodi pojačanje koje će pobediti Voriorse?!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 20.06.2017.
18:27
Izvor: Sportske.net

Ol-star igrač bi mogao da pojača Kavse tokom ovog leta.

EPA/CJ GUNTHER
EPA/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Klivlend Kavalirsi nisu uspeli i ove godine da savladaju favorizovani Golden Stejt, pa se polako spremaju za narednu sezonu kako bi ponovo pokušali da stignu do prstena.

Danas se pojavila informacija o potencijalnom pojačanju za Kavse a radi se o sjajnom, ol-star košarkašu.

To je Džimi Batler, navodno ovaj košarkaš želi trejd, a u suprotnom smeru bi mogao Kevin Lav uz još jednog košarkaša. Batler je navodno imao i razgovor sa Lebronom oko trejda, pa sve ovo izgleda izvesno u ovom trenutku.

Batler je prethodne sezone bio jedan od najboljih košarkaša u NBA ligi, beležio je 23,9 poena, 6,2 skoka i 5,5 asistencija po meču.

Ipak, Kavsi bi mogli da imaju konkurenciju u borbi za Batlera, zainteresovani su Finiks Sansi, kao i Boston Seltiksi. Navodno je i Minesota kontaktirala Bulse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Иван-Ниш
Wednesday, 21.06.2017
12:56

Уствари, Сан Антонио треба да доведе још једног ол-стар играча и да освоји титулу. И ове године да су се сачували повреда на крају, били би тежак ривал Голден стејту, а Кливленд не би имао шансе. Уосталом, победили их оба пута у регуларном делу.

avatar
Leonida
Tuesday, 20.06.2017
18:46

Treba im jos jedan centar i krilo kada bi dosli oni koji se pominju Dramond Dzordz i Batler Klivlend bi bio jaci jer posle imaju i elitne defanzivce a napadacka opcija im je jos jaca.Neka ide Lav nista nije uradio

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 20.06.2017
21:50

Cek cek cek,da li si ti to napisao da u istoj ekipi bude LBJ,Irving,Dramond,Pol Dzordz,Batler i svi sadasnji sem Lava? Mada im dodama i Kris Pola,Entoni Dejvisa i tipa Kavaija i dosta?

avatar
Berba9
Wednesday, 21.06.2017
01:13

Najbolje da citav roster budu all star igraci kako si krenuo

avatar
mosala1983
Tuesday, 20.06.2017
22:46

хи хи. Неистина да Лав ништа није урадио. Јако битан био у освајању титуле.