Da li je Volters Zvezdin veliki adut pred kraj sezone?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 01.04.2017.
12:33
Izvor: Sportske.net

Juče je pokazao veliku želju, ali i znanje. Da li je prava zamena za Jovića i da li baš on može da diriguje u naredne dve ključne utakmice za Zvezdu?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Stefan Jović je povređen, skoro da nije mogao da hoda nakon utakmice protiv Budućnosti, a bio je u "civilu" tokom jučerašnje utakmice sa Uniksom.

Ekipa igra daleko lošije kada on nije na parketu, to dokazuju i rezultati u poslednjih nekoliko utakmica. Crvena zvezda je imala i seriju od 3 uzastopna poraza koja je juče prekinuta pobedom protiv Uniksa.

Upravo u toj pobedi pojavio se Nejt Volters koji je odigrao najbolju utakmicu otkako je došao u Zvezdu.

Asistirao je, poentirao, pravio velike probleme protivničkim čuvarima, nije imao previše problema da u prvom koraku pobegne svojim čuvarima.

Šest asistencija je njegov lični rekord ove sezone, upravo je toliko imao juče, uz 12 postignutih poena.

Naglo se menja mišljenje o njemu, sada je pravo vreme da se pokaže da li je vredan ovog dresa, ili ne.

Jovića ćemo teško gledati u mečevima protiv Budućnosti i Darušafake, tako da...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Saturday, 01.04.2017
16:08
avatar
Vanja Grubač
Saturday, 01.04.2017
15:31

Do juče ga pljuvali,kakav belac na pleju,najgori ikad,otkaz mu dati a sada....nije ni čudo kad pratite košarku tek par sezona

avatar
Amar Zornic
Saturday, 01.04.2017
13:50

Ekipa bolje izgleda sa Nejtom na kecu nego Carlsom tako da se nadam da ce Nejt ponovo oduseviti i voditi nas u finale

avatar
HEJ PJANO21
Saturday, 01.04.2017
13:32

Nije ni Jović blistao u početku, možda sad Volters eksplodira. Nadam se...

avatar
X
Saturday, 01.04.2017
13:02

Posle ne tako bajne sezone, 12 poena i 6 asistencija je nateralo ljude da pomisle kako ce ovaj igrac da odvede Zvezdu u TOP8 i to nakon utakmice koja za Uniks nije imala nikakav takmicarski znacaj. Ljudi, decko je imao mnogo bitnije utakmice za dokazivanje i nije se dokazao.. Dosao je iz NBA lige direktno a nijednu validnu utakmicu nije odigrao u Zvezdi da covek kaze da je on pojacanje.

avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 01.04.2017
15:33

Bio je u Besiktasu, i tamo nije mogao biti vise od drugog, bekap plejmejkera. Kao i mnoogi drugi uzaludno je pokusavao tokom leta i jeseni, preko Nba filijala da se domogne dobrog ugovora u Nba, ali daleko je on od toga. Niti je skup igrac, niti moze on da se poredi sa renomeom i kvailetom vasim Nba igracima koje ste vi nekada dovodili, oni koji su igrali dosta dugo preko bare, po nekoliko godina tamo, po 500 utakmica, i onda dolazili, gle cuda, upravo kod vas, za sicu i ljubav... Uniks je zeleo da dobije ovo po svaku cenu, imaju dugacak niz poraza. Nije stvar u poenterskom ucinku Nejta, sam moze i vise poena da zabelezi, poenterski je prosecno svakako bolji nego Jovic sto je ikada bio, dobre role je Wolters imao i protiv mnogih drugih timova, procente suta sasvim dobre, ali asistencije i njegovo budjenje u ovom trenutku je veoma bitno, doprinos bez vecih gresaka, uticaj na kontrolu utakmice. Vi ste zaboravili da se Oly jedva izvukao ovde, a pre toga Galata, Bamberg i Armani su totalno unisteni do poluvremena, i sve to bez Jovica, sa dosta dugo rovitim Kuzom i nakon dugacke povrede Dangom...sve to znaci da mozemo mnogo, samo svezine treba, treninga malo vise, i malo manje makljaze sa putovanjima....svaki igrac koji se probudi je bitan za sistem, a neki se ocigledno trgli i odmah se to oseca....

avatar
Aleksandar K
Saturday, 01.04.2017
16:08

A Zvezdi je kao bila bitna utakmica tisina navijaci bg igokeje

avatar
skythunder_
Saturday, 01.04.2017
13:00

Po svemu sto je pokazao ove sezone mislim da nije dostojna zamena za Jovica.

avatar
Saturday, 01.04.2017
13:00

Čuvao ga je protiv Uniksa Kolom koji je jedan od gorih defanzivaca na poziciji pleja u Evropi. Ne bih da umanjujem odličnu igru Voltersa, ali je prolazio pored Koloma kao da ga nema.. Teže će mnogo biti protiv Vilbekina ili Vonamejkera ko god ga od njih iz Darušafake čuvao.

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 01.04.2017
13:00

Ahahaah hecer je za ovog izmišljena ličnost.

avatar
Mustafa sa pašnjaka
Saturday, 01.04.2017
15:21
avatar
Pretorijanska Garda
Saturday, 01.04.2017
15:39

Da znas da jeste taj vas karikatura, svaku drugu utakmicu razbije i zakopa svoj tim, sa ludovanjem i sutom 1/7. Jovic za vaseg prvog pleja je Teo licno.