Da li je ovo znak da Tompson ne dolazi u Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.12.2016.
17:45
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde mt:s već su proslavili dolazak Diona Tompsona na Mali Kalemegdan ali se čini da se Galatasaraj još uvek nije odrekao svog krilnog centra.

twitter.com/DeThompson9
twitter.com/DeThompson9

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s angažovaće pojačanje nakon nove godine, poručio je danas prvi čovek kluba Nebojša Čović, a da li će to biti Dion Tompson trebalo bi da saznamo u danima koji slede.

Kako trenutno stoje stvari, krilni centar Galatasaraja ostaće u Istanbulu barem do kraja prve polovine ligaškog dela sezone u Evroligi, što potvrđuje i večerašnji potez Ergina Atamana.

Krilni centar koji je doveden u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu mt:s našao se u protokolu za duel sa Uniksom i tokom prvog poluvremena meča u Kazanju na parketu je proveo nešto manje od tri i po minuta.

Da li je to potvrda pisanja turskih medija da Dion Tompson pregovara sa Galatom o ostanku u klubu ili će uskoro ipak doći do razlaza dveju strana ostaje nam da vidimo.

Sigurno je samo da Crvena zvezda mt:s nema razloga za žurbu jer bi uskoro trebalo da dođe do raspleta situacije pošto je prelazni rok u Evroligi otvoren po završetku 15. kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Tuesday, 20.12.2016
21:20

Igrace u galati do kraja prvog dela evrolige i onda dolazi u Zvezdu