Da li je moguće? Nova povreda Derika Rouza!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.11.2014.
13:51
Izvor: Sportske.net

Početak nove sezone donosi nove probleme za sveže oporavljenog Derika Rouza. Plejmejker Čikaga taman se vratio u takmičarski ritam nakon dve duge pauze a sinoć je povredio članak na obe noge.

Beta/AP Photo/Paul Beaty
Beta/AP Photo/Paul Beaty

Povezane vesti

Plejmejker košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država i prvotimac Čikago Bulsa ponovo se našao u problemu zbog povrede i to nakon samo nekoliko meseci od povratka na teren.

Ljubiteljima košarke poznato je da je Derik Rouz van terena proveo više od godinu dana u dva navrata a sve zbog povreda kolena. Taman kada je trebalo da krene u novu sezonu usledio je još jedan peh.

Tokom sinoćnjeg poraza Čikaga u duelu sa Klivlend Kavalirsima Rouz je doživeo povredu levog skočnog zgloba a nakon meča je potvrdio da je i zglob na desnoj nozi lakše povređen.

"Ne morate da brinete, nezgodno sam stao i došlo je do lakše distorzije skočnog zgloba. Ne bih rekao da su ligamenti oštećeni, samo sam lakše uganuo članak i moraću malo da odmorim" rekao je Rouz.

Prvotimac Čikaga odmah je podvrgnut rentgenskom snimanju koje je otklonilo sumnju da je došlo do preloma ili težeg uganuća.

Jasno je, međutim da Derik Rouz neće biti spreman za duel sa Minesotom ali je u njegovom interesu da se što pre oporavi i da ne forsira nastupe ukoliko nije sto posto spreman.

Rouz je tokom sinoćnjeg duela sa Klivlendom postigao 20 poena za 25 minuta igre.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke