Da li je moguće da mesecima nigde nema pleja za Partizan?

Autor: Beta Beta
subota 06.12.2014.
14:23
Izvor: Beta

I dok se Zvezda probija ka evropskom vrhu, Partizan i dalje radi na kompletiranju ekipe, uigravanju sastava, a pitanje novog plejmejkera koji bi konačno rasteretio Milenka Tepića i dalje nije rešeno. Kada će? I da li baš mora da bude stranac? Nešto na tu

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić rekao je danas da će crno-beli morati da odigraju na što višem nivou ukoliko žele da pobede Megu u Jadranskoj ligi.

"Značaj utakmice i sam protivnik kod nas izazivaju najpozitivniju reakciju da dobijemo taj susret. Nema prostora za pametovanje, moramo da igramo na što većem nivou i dobijemo jer samo pobede vode u plej-of", rekao je Gašić novinarima u hali Pionir.

Partizan će sutra u 19.00 dočekati Megu u 11, kolu Jadranske lige.

Crno-beli će tu utakmicu igrati četiri dana posle poraza od Hapoela i eliminacije iz Evrokupa, dva kola pre kraja prve faze tog takmičenja.

"Nismo bili tačni ni u jednom aspektu i duboko smo svesni te činjenice. Iako smo eliminisani, ne gubimo ambiciju da se u Evrokupu predstavimo u najboljem mogućem svetlu i iz preostale dve utakmice što bolje spremimo za Jadransku ligu koja je najbitnija", kazao je pomoćni trener crno-belih.

Prema njegovim rečima, ekipa će sada imati više vremena za treninge, a do svog optimuma doći će kada se kompletira.

On je ocenio da će brzina adaptacije Aleksandra Pavlovića zavisiti od njega, ali i od ekipe.

Pomoćnik prvog trenera Duška Vujoševića je istakao da će klub učiniti sve da što pre dovede igrača na poziciji plejmejkera.

"Radimo na tome da već danas, ako je to moguće, rešimo problem plejmejkera, ali ne zavisi to samo od nas. Učinićemo sve da što pre i kvalitetnije rešimo taj problem", rekao je Gašić.

Košarkaš Partizana Mihajlo Andrić rekao je da njegova ekipa mora da pruži maksimum ako želi da pobedi Megu.

"Želimo da pokažemo reakciju i odigramo mnogo bolje nego protiv Hapoela. Želimo da pobedimo, ali to neće biti ni malo lako. Mega igra dobro i moraćemo da pružimo maksimum ako želimo da dobijemo tu utakmicu", rekao je Andrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja1997
Saturday, 06.12.2014
15:51

Gleda se Will Cherry ali njega isto hoce i Zalgiris.Jel zna neko jesu li jos neki igraci u opticaju?

avatar
Marko Djordjevic
Saturday, 06.12.2014
16:42

S obzirom koliko para imate, Rasel Vestbruk, Riki Rubio, Kris Pol, Majk Karter Vilijams, Brendon Dzenings, Stef Kari. Na Vujosevicu je da izabere.

avatar
Petar Petar
Saturday, 06.12.2014
23:08

Duhovit kao i uvek. Bio bi glavni baja u obdanistu.

avatar
Magaraga
Saturday, 06.12.2014
20:30

Nisu oni dovoljno kvalitetni za nas tim... Imamo Dalo-a na njihovoj poziciji, zavrsice posao kada bude trebalo... Mozda vama treba? da povecamo PDV na 30%, pa da dovedemo Rasela Vestbruk, Riki Rubio, Kris Pol, Majk Karter Vilijams, Brendon Dzenings, Stef Kari...... u vasu zvezdu do godine?

avatar
Uncounquered
Saturday, 06.12.2014
18:12

A u rezervi imaju takodje i: Irvinga, Lowry-a, Lilarda, DeRozan-a.

avatar
Saturday, 06.12.2014
16:50

otisao u Zalgiris