Da li će Zvezda ostati bez još jednog reprezentativca?

Autor: Darko Mitrović
utorak 04.07.2017.
23:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle današnjeg transfera Marka Simonovića u ruski Zenit, navijači Crvene zvezde strepe da li će se serija odlazaka najboljih igrača nastaviti ovog leta...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Šampionski tim Crvene zvezde mts već je ostao bez tri važne ''karike'', a kako sada stvari stoje, njihov broj bi mogao i da se poveća u narednim danima.

Zvezdu su već napustili kapiten Luka Mitrović, zatim Čarls Dženkins i Marko Simonović, a sve je izbesniji i odlazak Stefana Jovića.

Podsetimo, njega su prošle nedelje mediji ''preselili'' u Olimpijakos, ali se ispostavilo da ta informacija nije bila tačna.

Međutim, ''Novosti'' večeras prenose da je minhenski Bajern ponovo u igri za Jovića i da je na pomolu potpisivanje višegodišnjeg ugovora sa reprezentativnim srpskim plejmejkerom.

Ne treba posebno ni isticati koliko trener Bajerna i selektor našeg nacionalnog tma Aleksandar Đorđević ceni Jovića, a naredni dani pokazaće da li će mu se ispuniti želja da prvog plejmejkera Zvezde dovede ovog leta u Bajern.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 05.07.2017
09:31

Otici ce i Jovic,ocekivao sam egzodus jer su igraci napravili bum u Evropi u protekle dvije godine. Ovo im je sansa da se obezbjede a Zvezda ne moze da parira evroligaskim ekipama pa cak ni velikom broju ekipa iz EK ,finansijski naravmo. Veliko je pitanje kakav ce budzet biti za sledecu sezonu,i od toga ce zavisiti i sastav ekipe. Po mom misljenju je trebalo uciniti sve napore da se zadrze Jovic,Kuzmic i Lazic kao kicma ekipe a ostali su zamenjivi. Ova tri igraca daju ton igri. U ruskim medijima se pise da su Lengford i Pulen blizu Zvezda (za ovog prvog ne verujem) ,ali mislim da bi se tesko uklopili u sistem bez obzira sto se radi o vrhunskim igracima.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 05.07.2017
11:17

Da li ste vi svesni koliko kosta Lengford??? Batalitee te price, znam odakle i dolaze, mislite realno...Jovketu je vreme da ode, ne moze vecno da igra za nas, tri sezone je gornji limit za takvog igraca koji je eksplodirao u drugoj u vinuo se medju najbolje u eliti..... u principu sve ovo je bilo ocekivano i odlascima dolazi kraj, uskoro pocinje plan za formiranje tima, odmah nakon potpisa Radonjica....

avatar
Čerek Republika Srps
Saturday, 08.07.2017
22:58

prvo procitaj moj komentar pa onda isti i ti komentarisi. Ja sam napisao da sam za Lengforda procitao da je u nekim pregovorima ali u zagradi stavio da u to ne verujem,bas zbog cijene ovog igraca

avatar
Bomb@$
Wednesday, 05.07.2017
00:34

Ma sve prodati! Napadamo final four sa Radanovom na jedinici i Davidovcem umjesto Jankinsa... Ne osporavam talenat njih dvojice,ali realno ne vidim kvaliteta domaca pojacanja.. Pricaju da ce zadrzati kostur tima??? Je li kostur Dangubic, Dobric i Bjelica??? Jedina pojacanja ,a da su domaci igraci su MOZDA Jaramaz i N.Jankovic.. Ako ovako nastave, mi cemo iduce godine biti na poziji Armanija... Svi se pojacavaju samo se kod nas ni ne spominju pojacanja.. Osim Rocestija,koji ove godine u Lokomotivi nije bio medju kljucnim igracima i koji na zalasku karijere... On samo moze biti back-up igrac ,ali mi nemamo kesh da placamo Rocestia kao back-up igraca... Razocaran sam , blago receno...

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 05.07.2017
11:13

Prevelika ocekivanja...rekao sam vam vise puta da ne verujete u taj F4, prirodna selekcija je da uvek ode 5-6 igraca svakog leta, i to oni najbolji....tako je bilo prosle sezone, tako pretprosle, pre 3 god takodje, pa tako ce najverovatnije biti i sledece...Okosnica tima su Danga, Gudura, Bjelica, Dobric, i najverovatnije ostaju Laza i Kuzmic, Bolden je prekomandovan iz filijale, i bice to upgrade u odnosu na Mitra....Dovescemo i pojacanja, to stize u avgustu uglavnom, prvo biraju najbogatiji, pa nama sta ostane, tako je to uvek....Niko ne napada zavrsni turnir, nemoj da vas lazu, kao sto nismo napadali ni ove sezone uprkos odlicnim rezultatima, jednostavno tim nije bio niti toliko kvalitetan, niti skup, ali je igrao strasno dobro, i to je mnogima pomutilo razum, da su nam ambicicije sve vece, i budzeti sve jaci, a to je neistina totalna....

avatar
Yeti Sumadinac
Wednesday, 05.07.2017
12:09

Pa gurni neki milion. Ja Čoviću verujem da radi šta mora. To je jedno malo sujetnobstvorenje,koje ne voli da gubi I ako ima promil šanse da ide ka vrhu on će ga zgrabiti. Zato strpljenja I ne propuštaj utakmice. Kupi godišnju kartu pomozi klub.

avatar
Markic85
Wednesday, 05.07.2017
00:27

Umesto da se pojacava tim se osipa... pitanje kada ce opet Srbija dobiti F4 ... a da lepo ce se zataditi od gostiju, izgleda da je to i jedini razlog... .

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 05.07.2017
00:07

Dajte ono saopstenje da se podsetimo ko laze,a ko jeuvek u pravu...Naravno u novijoj istoriji srbije..