Da je i košarkašima Partizana jedan Tavamba...

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.04.2017.
20:55
Izvor: Sportske.net

I to je jedan od utisaka navijača Parizana posle prvog poluvremena večerašnjeg košarkaškog derbija.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Partizan je večeras veoma loše počeo duel sa Zvezdom, crveno-beli su poveli sa 12:0, pa je ekipa Aleksandra Džikića od početka meča bila u rezultatskom zaostatku.

Ipak, od ulaska kapitena Novice Veličkovića, igra Partizana se stabilizovala, crno-beli su zaigrali sa mnogo više saopouzdanja i Zvezdina prednost se polako topila, sve do izjednačenja na 28:28.

Zvezda je potom povela sa 36:30, da bi Partizan uzvratio trojkama Marinkovića i Veličkovića za novo izjednačenje - 36:36.

Na poluvremenu - 42:38 u korist Crvene zvezde.

U prilogu su najzanimljivije reakcije navijača Partizana tokom prvog poluvremena, a pojedini smatraju da bi ovoj ekipi crno-belih dobro došao i jedan snagator kakvog imaju fudbaleri Partizana, poput Kamerunca Leandrea Tavambe.


-- -- -- -- -- --
--

A kad već pominjemo Tavambu, evo kako se on na Instagramu zahvalio navijačima Partizana.


Grobari#🔝🔝🔝#hvala#⚽️⚽️⚽️

A post shared by Leandre Tawamba Kana (@tawamba89) on Apr 21, 2017 at 11:02am PDT

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Petar
Tuesday, 25.04.2017
21:05

Rezultat nije los za sada, ali jednu stvar moram da kazem. Znaci, ono sto najvise zameram Dziletu i zbog cega po meni ne bi bilo steta da ode je to sto mu je ekipa TOTALNO NEDISCIPLINOVANA. Ali bukvalno svi igraci. I veliki je minus jer po meni nije napravio nekakav autoritet. I Hecer, i Gordon, i Lukovic, a narocito Vrabac i mali Marinkovic (koji me inace kretanjem a sada kad bolje pogledam i gradjom podseca na Novaka Djokovica, sve se nesto saplice), isto tako Andric i Birca su mi nekako premekani i kad se tu doda Majstorovic koji pojma nema dolazimo do toga da smo veoma limitirana ekipa i u napadu i u odbrani. S druge strane Zvezda je po meni mnogo bolja ekipa, ali ima jedan problem kada igraju protiv nas, a to je da u utakmicu svaki put ulaze sa namerom da nas dobiju pedeset razlike i na prvi znak da se to nece desiti ulaze u nekakvu nervozu. Pokusavaju svaki napad da nam odbrane po svaku cenu, prave neke nerezonske faulove, a onda se bune sto su im svirnuti pa dobijaju i tehnicke. Jednostavno, pokusavaju da nas razbiju na silu, a ne znanjem, ali dobro je sto je tako, bar za Partizan.

avatar
Petar Petar
Tuesday, 25.04.2017
21:21

Da dodam samo da mi ovaj Hecer na nekim utakmicama izgleda kao da je naduvan. Znaci nema pojma koga cuva, nema pojma koliko je vremena na satu za napad. Bas onako pogubljen. I moja najveca zabluda da ce Gordon biti dobro pojacanje

avatar
Tuesday, 25.04.2017
21:03

Ni Anu Dabovic Hahaha