Da Atina bude u crveno-belom! (20:15)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 14.01.2016.
15:55
Izvor: Sportske.net

Posle dva poraza od najboljih turskih klubova, da li je večeras pravo vreme da Zvezda upiše prvi trijumf u Top 16 fazi elitnog evropskog takmičenja?

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras od 20:15h gostuju Panatinaikosu u Atini, u trećem kolu Top 16 faze Evrolige.

Posle prva dva kola, srpski šampion nema nijednu pobedu, iako joj je bio tako blizu u prvom kolu, na gostovanju Ivkovićevom Efesu (85-84). Protiv Obradovićevog Fenerbahčea nije bilo neizvesnosti, njegov tim je protutnjao ''Pionirom'' slavivši ubedljivu pobedu rezultatom 88-65, a večeras će još jedan srpski stručnjak biti na putu Zvezdinim ambicijama u ovom takmilenju.

Naravno, u pitanju je aktuelni selektor našeg nacionalnog tima Aleksandar Đorđević, pa će biti zanimljivo videti da li će Radonjić uspeti baš protiv njega da demonstrira šta je izvukao kao pouku iz prethodna dva poraza.

Kao što znate, atinski ''Zeleni'' će imati još dvojicu srpskih aduta, reprezentativne centre Miroslava Radoljicu i Ognjena Kuzmića, koji će voditi veliku borbu sa Maikom Cirbesom i Vladimirom Štimcem, posebno motivisanim da se pred Đorđevićem prikaže u najboljem izdanju.

Zvezda će večeras biti oslabljena za Marka Tejića, koji je zbog manjih zdravstvenih problema ostao u Beogradu, a samopouzdanje ekipi je, posle tri vezana poraza, podignuto pobedom u Ljubljani nad Olimpijom u prošlom kolu ABA lige.

Đorđevićev tim je u prva dva kola ostvario polovičan učinak, posle poraza od Fenerbahčea Atinjani su trijumfovali pred svojim navijačima nad Unikahom, ali posle velike borbe, rezultatom 68-66.

Nadajmo se da ćemo večeras gledati Zvezdinu ''treću sreću''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke