Cvetković: "Nijanse odlučuju u borbi za opstanak"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.01.2016.
12:08
Izvor: Sportske.net

Plejmejker KK Partizan NIS Aleksandar Cvetković istakao je da će u poslednjih šest kola regionalne lige nijanse odlučivati u borbi za opstanak.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Borba za opstanak u regionalnoj košarkaškoj ligi nikada nije bila zanimljivija pošto na šest kola pre kraja šampionata devet klubova i dalje strepi od ispadanja.

Među njima se nalazi i KK Partizan NIS koji je sa dve vezane pobede u poslednja dva kola dobrano popravio svoju poziciju.

"Dve pobede su jako važne za nas, ali ne nameravamo time da se zadovoljimo. Fokusirani smo isključivo na svaku narednu utakmicu, a za analize će biti vremena" kaže za sajt ABA lige Aleksandar Cvetković.

Crno-beli se na šest kola pre kraja nalaze na devetoj poziciji na tabeli sa skorom 8-12, a plejmejker Partizana ističe da će u borbi za opstanak odlučivati nijanse.

"Ona ekipa koja bude više verovala u sebe, biće u boljoj poziciji u odnosu na konkurente. Dosadašnji tok prvenstva je pokazao da svako svakoga može da pobedi. Verujem da će odlučivati nijanse" dodaje Cvetković.

Narednu utakmicu u regionalnoj ligi Partizan igra protiv Crvene zvezde Telekom.

"Najvažnije je da se borimo i da pružimo svoj maksimum od početka do kraja utakmice. Moramo verovati u sebe i kada igramo dobro, ali i kada grešimo. Očekujem da će svako od nas, kada budemo ušli u svlačionicu posle 40 minuta moći da kaže da je dao sve od sebe" kaže Cvetković.

Partizan će do kraja sezone odigrati još šest utakmica a raspored mu ne ide na ruku jer će se na tri meča sastati sa najkvalitetnijim ekipama u ligi, a borbu za opstanak vodiće u duelima sa Zadrom, Tajfunom i Olimpijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 20.01.2016
13:18

Zadar i Tajfun mi moramo da dobijemo, a onda i jos jednu pobedu pored toga da izborimo, mislim da imamo vece sanse da ostanemo nego da ne.

avatar
DraganG
Wednesday, 20.01.2016
14:16

ostajete sigurno... Zvezdas sam ali mnoooogooo manje kvalitetnih ekipa u ligi..mislim da ste dolaskom trenera trenutno peti po snazi u aba... i da cete zavrsiti 5-6-7...

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 20.01.2016
15:54

Ja bi se delimicno slozio oko kvaliteta lige, jer je moj utisak da ima manje kvaliteta u slabijim klubovima nego ranije ali da su na primer Cedevita i Buducnost jace nego ikad a Mega je vrlo nezgodna, tako da je neki moj utisak da je liga generalno slabija ali da su najjace ekipe jace nego prethodnih godina...

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 20.01.2016
14:30

Slazem se sa tobom, slabija je liga sad, i nadam se da ce biti tako...