CSKA u Istanbulu bez "komandanta Tea" i jednog od najiskusnijih!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.02.2017.
19:42
Izvor: Sportske.net

Stigla je i zvanična potvrda, aktuelni šampion Evrope će na megdan aktuelnom vicešampionu bez dva bitna "šrafa".

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Dimitris Itudis će imati velikih problema u duelu sa svojim učiteljom, Željkom Obradovićem.

Naime, Miloš Teodosić i Viktor Hrijapa još uvek nisu dovoljno spremni, te neće biti u protokolu za meč 21. kola Evrolige protiv turskog šampiona.

Utakmica je na programu sutra od 18 sati i 45 minuta u "Ulker Sports" areni u Istanbulu, a u slučaju poraza CSKA bi mogao da upadne u probleme kada je prvo mesto na tabeli u pitanju.

Naime, oni su trenutno na drugoj poziciji, imaju isti broj pobeda kao i prvoplasirani Real ali slabiji međusobni susret, pa bi u slučaju da Real trijumfuje na gostovanju Baskoniji imali i pobedu zaostatka.

Fener bi im prišao na samo pobedu manje, a Obradovićeva ekipa bi imala i bolji međusobni susret, kako su slavili u prvom susretu ovih ekipa u ruskoj prestonici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 01.02.2017
22:32

Zato ce protiv nas biti kompletni, uvek bas mi moramo tezim putem, odlika sampiona je izdrzati takve situacije... Fener ce gotovo izvesno dobiti ovo, najverovatnije i Uniks dobija Oly... Cska gubi korak za prvim mestom, Fener ima najtezi raspored, Olympiakos vuce kadrovske probleme i uprkos laksim rasporedom u narednom periodu, oni mogu da kiksnu protiv lakih protivnika i to ce im napraviti problem, Real je u formi, ali su najslabiji od navedenih, verujem da padaju protiv Baskonije u ovom kolu, ocekujem i generalno njihov pad kako odmice sezona. Buduci na nesto laksi nas raspored, u jednom trenutku dohvaticemo 4 mesto, kojim obezbedjujemo prednost domaceg terena u cetvrtfinalu. Uz poklapanje nekih rezultata mozemo se naci i na trecoj poziciji u nekom trenutku. Pitanje je samo da li mozemo izdrzati tako visoko, Moskva i Madrid dace odgovore, to su nam i najvece pretnje za prekid niza pobeda, ostalo je polovicno u najgorem slucaju sto se tice tih sansi za trijumf. Jako uzbudljiv period je pred nama, Crvena Zvezda istoriju pise u ovom peridu, obogacuje i unapredjuje svoju velicinu kluba, juri svoje drugo polufinale EL, spremni da preko bilo koga, ma koliko god jakog i bogatog, dodjemo do tog cilja. Slavni dani srpske kosarke su pred nama.