Crveno-beli zovu na "Zvezdin festival"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.10.2014.
14:19
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom pozvao je navijače da u što većem broju u petak dođu u halu "Pionir" gde će pred duel sa Levskim biti održan "Zvezdin festival".

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije kreće u novu takmičarsku sezonu duelom sa Levskim iz Sofije a taj meč zakazan je za petak od 19 časova u hali "Pionir".

Predstavnici kluba pozvali su navijače da dođu u što većem broju i da već sat vremena pre utakmice budu u hali kako ne bi propustili manifestaciju pod nazivom "Zvezdin festival".

U Zvezdi su odlučili da uvod u prvi takmičarski meč u novoj sezoni bude pomenuta manifestacija koja će okupiti sve takmičarske selekcije koje će se boriti za Zvezdin grb u sezoni 2014/2015.

"Pozivam navijače Crvene zvezde da dođu na utakmicu u petak u što većem broju i da podrže ovaj novi mladi tim jer će nam biti mnogo lakše uz vetar u leđa koji dolazi sa tribina" apelovao je trener Radonjić.

Atraktivan i zanimljiv program obuhvatiće i promociju novog dresa za sezonu 2014/2015 a ako se tome doda da od duela sa Levskim kreće i "Tiket liga" koju je klub organizovao, jasno je da navijači Crvene zvezde Telekom imaju mnogo razloga da u petak dođu u "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke