Crveno-beli: ''Nismo ni znali da smo ovako jaki!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.10.2014.
23:57
Izvor: Beta

To je utisak Maika Cirbesa posle večerašnje Zvezdine pobede nad Galatasarajem. On takođe uverava da ovako dobru igru nije očekivano niko od njegovih saigrača.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes rekao je da njegova ekipa nije verovala da može da odigra dobro kao što je to bilo u večerašnjoj pobedi nad Galatasarajom u Evroligi.

"Zaista nisam očekivao da ćemo ovako dobro da odigramo. Čak mislim da niko u ekipi nije verovao da možemo da igramo ovako. Mi jesmo dobar tim, ali imamo još da radimo, dosta stvari da usavršavamo. Potrebno je da ostanemo mirni i da idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Cirbes novinarima posle utakmice u Areni.

Zvezda je u Beogradu savladala Galatasaraj sa 76:68 u prvom kolu Grupi D Evrolige.

Cirbes je istakao da ga nije zanimalo kako će on kao pojedinac odigrati, već da je važnija bila igra ekipe.

"Nije me uopšte bilo briga kako ću ja da odigram, koliko ću poena da postignem. Bilo je bitno da mi kao ekipa budemo dobri i da svako od nas ispunjava zadatke koje smo imali", kazao je Cirbes.

On je dodao da je oduševljen atmosferom koju su napravili navijači Zvezde.

"Ovo je zaista bilo fenomenalno, sjajno je igrati sa ovakvom podrškom. Meni je ovo bilo prvi put i ne mogu vam opisati kakve su me emocije ispunile", rekao je Cirbes.

Stefan Jović
je kazao da nije očekivao da će igra njegova ekipe tako dobro da funkcioniše.

"Još nismo dostigli igru kakvu smo najavljivali na početku sezone. Imamo još mnogo da radimo, ali verujem da ćemo brzo stići do toga. Rastemo kao ekipa iz utakmice u utakmicu. Nismo očekivali da ćemo odigrati ovako dobro u napadu i da će odbrana tako funkcionisati", kazao je Jović.

Jović je dodao da je atmosfera u Areni bila "sjajna" i da su navijači nosili njegovu ekipu do pobede.

Jaka Blažič
je rekao da je srećan što je njegova ekipa pobedom počela Evroligu.

"Igrali smo agresivno i dobro odbranu, kao što smo se i dogovorili i to je ključ pobede. Bilo je nekih grešaka, ali ima vremena da rešimo to. Moramo da se smirimo sad, jer slede nove, važne utakmice", rekao je Blažič.

On je dodao da se nada da će Zvezda i u narednim utakmicama imati veliku podršku navijača.

"Dobar je osećaj, znali smo da ćemo imati podršku i nadam se da će ovako biti i u sledećim utakmicama. Neophodna nam je ovakva podrška", istakao je slovenački reprezentativac.

Zvezda će u sledećoj utakmici za vikend gostovati Mega Vizuri u regionalnom takmičenju, dok će u četvrtak gostovati Neptunasu u Evroligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke