Crveno-beli: "'Delije', samo sa vama smo pravi tim!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.12.2014.
19:33
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde Telekom dali su svoj doprinos akciji "Neka se za Laboral Kuću traži karta više" time što su učestvovali u snimanju video poruke putem koje su pozvali "Delije" da pokažu solidarnost.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nastavlja da demonstrira kako funkcioniše sjajno organizovan klub kroz akciju "Neka se za Laboral Kuću traži karta više".

Dobro je poznato da zbog kazne nezavisnog sudije Evrolige crveno-beli neće moći da računaju na podršku navijača u duelu sa Laboral Kućom ali to nije sprečilo marketing službu da napravi sjajnu akciju.

Navijači Crvene zvezde Telekom moći će da kupe kartu za utakmicu sa Laboral Kućom i da na taj način finansijski pomognu porodici stradalog navijača Marka Ivkovića i klubu koji mora da plati kaznu od 50.000 evra.

Za utakmicu 10. kola Evrolige štampane su karte sa likom tragično stradalog Marka Ivkovića a navijači će pride moći da pošalju svoje fotografije koje će biti zalepljene na stolice hale "Pionir".

O pomenutoj akciji već je bilo reči a tokom dana su joj se priključili i izabranici Dejana Radonjića koji su video porukom pozvali navijače da pokažu svoje jedinstvo i podršku ekipi uprkos činjenici da neće moći da uđu u halu.

Podsećamo da se utakmica Crvena zvezda Telekom - Laboral Kuća igra u petak od 19 časova a "Delije" će moći da je posmatraju na video bimu koji će biti postavljen ispred hale "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke