"Crveno-bele" u subotu čeka teška provera

Autor: Beta Beta
četvrtak 14.09.2017.
16:58
Izvor: Beta

KK Crvena Zvezda mts odlično radi u dosadašnjem toku priprema, a ovog vikenda će imati pred sobom veliki ispit.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda će u subotu igrati prijateljski meč sa ekipom Lokomotive iz Krasnodara, saopštili su danas crveno-beli.

Meč će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Ulaz će biti besplatan za vlasnike novih sezonskih ulaznica i učesnike akcije "Doniraj i dominiraj".

"Crvena zvezda želi da zahvali svima koji su na više načina pokazali da veruju u to što radi klub, o čemu govori i podatak o broju prodatih sezonskih karata u predsezoni, ali i sredstva koja ljudi koji vole Crvenu zvezdu samoinicijativno prikupljaju već mesecima kroz akciju 'Doniraj i dominiraj'. Zato KK Crvena zvezda i na ovaj način želi da im zahvali", navodi se u saopštenju Zvezde.

Utakmica Crvena zvezda – Lokomotiva Krasnodar igra se u subotu od 18.00, a podsetimo da je ekipa Saše Obradovića nedavno slavila na "Mega Bemaks Kupu", gde su najpre u polufinalu dekasirali Partizan, a potom i u finalu ekipu Mege.

Zvezda je na pripremama ovog leta već odigrala utakmicu protiv jedne ruske ekipe, izabranici Dušana Alimpijevića savladali su Zenit iz Sankt Petersburga.

Prilliku da debituje u dresu Crvene Zvezde mts na susretu protiv Lokosa će dobiti i najnovije pojačanje Tejlor Ročesti, koji je minule sezone nosio dres upravo tima iz Krasnodara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke