Crveno-bela revija u "Pioniru"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.05.2015.
17:12
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

U susret utakmici 5. kola Košarkaške Superlige Srbije između Crvene zvezde Telekom i FMP Železnika domaćin susreta obezbedio je slobodan ulaz za navijače i najavio održavanje "svojevrsne crveno-bele revije".

Beta/Hina/DenisCeric/Dr
Beta/Hina/DenisCeric/Dr

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom večeras igraju svoj meč 4. kola u Superligi Srbije a već u ponedeljak ih očekuje nova utakmica i to na domaćem parketu.

Duel 5. kola sa FMP Železnikom biće prvi susret koji će novi šampion ABA lige odigrati pred svojim navijačima od početka domaćeg takmičenja a tim povodom je obezbeđen slobodan ulaz za sve ljubitelje košarke.

"S obzirom da će ovo biti prva utakmica pred navijačima u Pioniru posle osvajanja titule šampiona ABA lige, rukovodstvo kluba odlučilo je da nagradi Zvezdine verne pristalice i omogući besplatan ulaz" navodi se na sajtu KK Crvena zvezda Telekom.

Pored slobodnog ulaza najavljeno je i održavanje "crveno-bele revije", što podrazumeva dolazak svih članova mlađih kategorija i defile pre početka duela sa FMP Železnikom.

"To će biti idealna prilika da navijači svojom brojnošću i aplauzima nagrade crveno-bele košarkaše na velikim uspesima i daju im dodatni podstrek za sve izazove koje ih očekuju u finišu takmičarske godine" dodaje se u obaveštenju.

Podsećamo da su sve selekcije KK Crvena zvezda Telekom do sada osvojile pet trofeja i tako potvrdile dominaciju u zemlji i regionu.

Utakmica 5. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde Telekom i FMP-a zakazana je za ponedeljak, 11. maj od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Đuka 13
Friday, 08.05.2015
17:56

Hehe 5 trofeja!A institucija????

avatar
сочинитељ
Friday, 08.05.2015
17:52

играмо против замишљеног противника...без обзира на резултат победиће звезда тј.фмп,односно шампион аба лиге

avatar
Vanja Grubač
Friday, 08.05.2015
17:24

Ne pratimo ABA ligu...Stub srpstva.

avatar
C. Zvezda je Srbija
Friday, 08.05.2015
18:51

Ali zato pratis Zvezdu i to redovno u scim sportovima. Zivela nasa Zvezda i nasa majka Srbija jer Zvezda je Srbija nikad jugoslavija, a da ne bude ljubomore ziveli i oni navijaci jednog malog jugoslovenskog kluba koji su svoj zivot posvetili nasoj Zvezdi.