Crveno-bela porodica - Fudbaleri bodre košarkaše

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.11.2015.
18:45
Izvor: Sportske.net

Prvotimci fudbalskog kluba Crvena zvezda odlučili su da podrže izabranike Dejana Radonjića u borbi za trijumf na prvom ovosezonskom "večitom derbiju".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalerima Crvene zvezde sjajno ide u domaćem šampionatu pa su pobednički pelcer rešili da donesu kolegama iz košarkaške sekcije koji na startu nove sezone posrću u regionalnoj i Evroligi.

Veći broj fudbalera Crvene zvezde večeras je zauzeo mesta kraj parketa kako bi iz prvih redova posmatrao "večiti derbi" koji crveno-beli igraju protiv Partizana u okviru 8. kola ABA lige.

Košarkaški "večiti derbi", između ostalih prate Argentinac Luis Ibanjez, Holanđanin Mičel Donald, ali i mladi Marko Grujić, desni bek Marko Petković i "atomski mrav" Srđan Plavšić.


Crvena zvezda je loše otvorila utakmicu i imala zaostatak od 11 poena ali se tokom druge deonice vratila u igru fantastičnom serijom od 13:0.

Podsećamo da se fudbaleri Crvene zvezde nalaze u seriji od 13 uzastopnih pobeda pa nam ostaje da vidimo hoće li biti talični svojim kolegama iz košarkaške sekcije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdu voli Srbija
Tuesday, 03.11.2015
21:14

To je Zvezda, svi za jednog jedan za sve.

avatar
Tuesday, 03.11.2015
19:52

Kad mali klub ima zelju da postane veliki...Videli od nas pa sad kao i oni se bodre medjusobno - jedni sa Topcidera a drugi iz Zeleznika...