Crnogorski biser na meti "večitih"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.02.2016.
17:32
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača u regionu nalazi se na meti Partizana i Crvene zvezde, a njegov menadžer otkrio je da će konačna odluka o daljem toku karijere biti donesena na kraju sezone.

fibaeurope.com
fibaeurope.com

Povezane vesti

Košarkaški klub Budućnost VOLI mogao bi da ostane bez jednog od najvećih bisera crnogorske košarke, pošto podgoričke "Vijesti" prenose da su za Ognjena Čarapića (17) zainteresovani najveći srpski klubovi.

Talentovani plejmejker stagnirao je tokom tekuće sezone jer za njega nije bilo mesta u prvom timu Budućnosti, zbog čega je njegov menadžer Miško Ražnatović otkrio da postoji mogućnost da Čarapić napusti klub na kraju sezone.

"Kako se bude primicalo Ognjenovo punoletstvo, donećemo odluku koja je najbolja za njega. Kakva će odluka biti - vrlo je teško reći u ovom trenutku" rekao je Ražnatović za "Vijesti".

Košarkaš Budućnosti postaće punoletan 1. septembra tekuće godine što znači da će u tom periodu biti u mogućnosti da odabere novu sredinu ukoliko proceni da Budućnost ne može da mu pruži ono što želi.

"Dosta toga zavisiće i koje će takmičenje Budućnost igrati sledeće sezone, koje će ambicije imati i da li će u tom programu biti dovoljno strpljenja i mesta za jednog od nesporno velikih evropskih talenata" dodao je poznati menadžer.

Mnogi su očekivali da će talentovani Ognjen Čarapić početi da stasava u ozbiljnog igrača tokom ove sezone ali mu treneri Igor Jovović i Luka Pavićević nisu dali dovoljno prostora u prvom timu zbog čega je u ABA ligi sakupio tek 73 minuta na parketu.

"Možda budemo išli i na varijantu pozajmice, kao što je, recimo, uradila Zvezda koja je pozajmila Megi Aleksandra Aranitovića. Postoje i druge klubovi, ne samo Mega" ostao je zagonetan Miodrag Ražnatović.

Podsećamo da je poznati menadžer pre početka tekuće sezone u Mega Leks doveo Nikolu Ivanovića i Danila Nikolića što se ispostavilo odličnim potezom koji je doneo mnogo toga dobrog i igračima i klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Балша Николић
Thursday, 25.02.2016
20:25

Decko je veliki navijac Partizana, ali videcemo

avatar
Scepan Scekic
Thursday, 25.02.2016
19:58
avatar
MarkoDjordjevic
Thursday, 25.02.2016
21:04

Ako je plej, na osnovu cega je Pekovic, zato sto je iz Crne Gore ?

avatar
dejandoc
Thursday, 25.02.2016
19:50

On ako je neki prospekt ide u Megu. Misko mu je menadzer i sigurno je lud da ga salje u vjecite.

avatar
Zerar Depardje
Thursday, 25.02.2016
19:23

Mi treba da razvijamo Srpske igrace a ne da dovodimo strance.

avatar
-SCG-CG
Thursday, 25.02.2016
19:10

On ide u Mornar 90%, ako Sutjeska ispadne iz Aba lige

avatar
Loading...
Thursday, 25.02.2016
19:35

Pre mislim da ce u Megu

avatar
-SCG-CG
Saturday, 27.02.2016
17:28

Ne znam,vidjecemo, al ima dosta indikacija za tako nesto...nMornar pravi ozbiljnu ekipu za sledecu godinu, jos se moze uzeti u obzir da je Carapic iz Bara, tako da realno tu bi mu najbolje bilo.. al sad nista se ne zna