Crno-beli otputovali u Belgiju, Džikić najavio veliku borbu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.01.2017.
15:17
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Nema odmora za košarkaše Partizana, posle nove pobede u ABA ligi proteklog vikenda, već sutra ih očekuje novi izazov u FIBA Ligi šampiona.

BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/Miroslav Todorovic/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Partizan NIS/Miroslav Todorovic/DS

Povezane vesti

I pored sve većih kadrovskih problema, ekipa Partizana ređa pobede jednu za drugom, a utakmica protiv Šarlroa u Belgiji označiće početak još težeg ritma utakmica na dva fronta.

Podsetimo, Partizan posle jedanaest odigranih kola u Grupi E FIBA Lige šampiona zauzima treće mesto sa skorom 7-4, a jedan od ta četiri poraza doživeo je baš protiv sutrašnjeg rivala.

To je još jedan podatak koji ilustruje težinu zadatka koji je pred Džikićevim desetkovanim timom, i ovoga puta bez Ratkovice, Robinsona, Majstorovića i Marinkovića.

Partizanova eklspedicija danas je otputovla za Brisel, a trener Aleksandar Džikić pred polazak dao je kraću izjavu za klupski sajt.

"Pred nama je teška utakmica protiv tima koji nas je savladao na našem terenu. Snažni su, atlete... igraju formacijski široko i imaju nekoliko igrača koji mogu da postignu 20 poena svako veče. Mi smo daleko od kompletnog sastava, ali ćemo se boriti do kraja'', poručio Džikić.

Utakmica između Šarlroa i Partizana igra se u utorak od 20:30h, uz direktan TV prenos na ''Areni Sport''.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1: NAROD vo-dja klub
Monday, 09.01.2017
19:53

Na jednoj strani Iskra, na drugoj strani tama, ko nam je sve jos uvek u klubu, sacuvaj me Boze i budi Bog s(a) nama.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Monday, 09.01.2017
16:42

Dzikic, Canak i Iskrin naspram kecmana, todorica i silobada s tim sto je Kecman ipak negde izmedju isto kao i predsednik. Svetlo protiv mraka.