Crno-beli: ''Kao da je 0:0''

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.04.2015.
00:27
Izvor: Beta

Nema euforije u Partizanu posle večerašnjeg ''brejka'' u polufinalnoj seriji plej-ofa.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Košarkaši Partizana Milan Mačvan i Dragan Milosavljević rekli su da, posle večerašnje pobede crno-belih, polufinalna serija plej-ofa Jadranske lige protiv Crvene zvezde kreće iz početka.

"Kao da je 0:0, ima sigurno još dve utakmice, u subotu i nedelju. Sada će biti više više vremena za odmor posle dva teška meča... Večeras smo ušli spremije, i (Aleksandar) Pavlović i (Nikola) Milutinov su bili spremni da igraju, tako da nas je bilo više u rotaciji, odigrali smo čvršće i to je jedina razlika u odnosu na prethodni meč", rekao je Mačvan novinarima u Beogradu.

Partizan je izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige, pošto je kao gost savladao Zvezdu sa 70:68. Polufinalna serija se nastavlja u subotu, a Partizan je domaćin u tom meču.

"Navijanje naših navijača treba da se pretvori u našu još veću energiju i samo tako možemo da dodjemo do nove pobede", dodao je Mačvan, koji je bio i najbolji pojedinac na terenu sa 14 poena i 17 skokova.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević složio se sa Mačvanom da je njegova ekipa stigla do jako važne pobede i vratila seriju na početak.

"Bila je jako teška utakmica, imali smo meč, vodili smo veći deo meča, ali opet nismo uspeli da zadržimo tu prednost. Nismo baš najbolje kontrolisali ritam, pogotovo u poslednjoj četvrtini i opet smo igrali bez organizacije, pa je Zvezda uspela da stigne rezultat, ali na svu sreću se sve dobro završilo", kazao je Milosavljević.

"Bili bismo u jako teškoj situaciji da smo izgubili ovu utakmicu, ali smo napravili brejk i možda imamo blagu prednost", dodao je kapiten crno-belih.

Centar Partizana Nikola Milutinov je u poslednjim sekundama meča odigrao ključnu ulogu u trijumfu crno-belih, pošto je zaustavio prodor Jake Blažiča.

"Bila je teška i napeta završnica, ali je najbitnije da smo mi izašli kao pobednici. Nije samo moj duel sa Jakom odlučio meč, to što se desilo na kraju ja sam samo želeo da odradim što je bilo na meni, da pokušam da zaustavim taj prodor i to je to", rekao je Milutinov.

Milutinov se u jučerašnjem meču povredio upravo u duelu sa Blažičem, pa je veći deo meča proveo na klupi. Na pitanje novinara da li je sve u redu sa okom, on je kratko kazao: "Biće dobro".

Naredna utakmica igraće se u subotu od 21.00, a domaćin će biti Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke