''Crno-beli'' Dalo blistao protiv Grčke!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.07.2014.
12:15
Izvor: Sportske.net

Sjajnu partiju pružio je mladi košarkaš Partizana Boris Dalo u dresu mlade reprezentacije Francuske protiv vršnjaka iz Grčke.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Posle osvojene titule sa Partizanom u Superligi, Boris Dalo nema previše vremena za odmor, jer se vrlo brzo stavio na raspolaganje U20 reprezentaciji Francuske i odmah pokazao sav svoj raskošni talenat.

''Trikolori'' su u petak igrali protiv Grčke, slavili sa 75-71, a najzaslužniji za takav ishod bio je upravo košarkaš Partizana, koji je ostvario impresivan učinak.

Dalo je bio ''nerešiva enigma'' za Grke, kojima je ubacio ukupno 20 poena, uz čak 7 asistencija i šest uhvaćenih lopti, za 31 minut proveden na parketu.

Ovo su svakako odlične vesti i za sve u Partizanu, pošto bi, posle odlazaka ključnih igrača, baš Dalo u narednoj sezoni trebalo da ima mnogo značajniju ulogu u crno-belom dresu.

U protekloj sezoni je nagovestio svoj talenat i stekao simpatije navijača koji mu već pevaju i dobro poznatu pesmu (možete je videti OVDE), a već u narednoj bi mogao da zasija punim sjajem i pokaže zbog čega su ga crno-beli angažovali prošlog leta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke