Crne slutnje - Gotovo je s ''časovima ljubavi''?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.11.2016.
17:46
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Legenda crno-belih ''bez dlake na jeziku'' o aktuelnom trenutku Partizana.

Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev
Beta/ABAliga/KKPartizan/Ev

Povezane vesti

Koliko je sadašnji sastav Partizana daleko od evroligaškog nivoa, na kojem je godinama bio, pokazala je utakmica protiv Crvene zvezde mts u derbiju osmog kola ABA lige.

Crno-beli su samo tokom prvog poluvremena bili koliko-toliko ravnopravan rival, a u nastavku je došao do izražaja i kvalitet aktuelnog šampiona i fizička nadmoć Radonjićevog tima, pa ekipa Partizana nije imala čemu da se nada u ovom meču.

Posle takvog odnosa snaga, koji je mnogima razbio iluzije da Džikić sa ovim timom može da uradi nešto više nego prošle sezone, oglasio se i legendarni košarkaš crno-belih Goran Grbović.

On je u izjavi za ''Kurir'' naglasio da ga sam poraz ne brine toliko, koliko činjenica da u klubu nemaju jasan plan izlaska iz krize.

''Plašim se da će Partizan biti vreća za udaranje, da opasno klizimo u amaterizam'', poručio je popularni ''Grba''.

On je ponovo podsetio na dešavanja oko Evrokupa, prijavljivanja, pa odustajanja, da bi se na kraju crno-beli zadovoljili FIBA Ligom šampiona, ali što je najgore, pitanje je da li će i u tom takmičenju imati do kraja neku značajniju ulogu, bez obzira na dve teško izvojevane pobede u prva tri kola.



''Problem je dugotrajan i bolan, a posledice će biti još gore. Igrači će izgubiti interes, jer je sada interes ABA lige u rukama Zvezde.

Strašno će biti kad se bude shvatilo da smo mi sekend hend, da služimo kao poravnanje statističkih formi, koliko puta je ko koga pobedio... Nema više časova ljubavi, nema više ostajanja posle utakmice, to je gotovo'',
bolan je zaključak legendarnog košarkaša.

A na crno-belima je da ga demantuju, možda već večeras protiv Solnoka od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

42 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
16:20

Inace, mi imamo problem u klupskom sportu u svim mogucim sportovima, nije to samo u vaterpolu.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
15:47

Plivacki klub vam se nalazi pred trecim gasenjem po redu, poslednja vest...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
15:38

Moja greska, nisam razumeo da mislis na gasenje u (muskoj) kosarci, ali tek to sto je besmisleno...

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
13:40

Glup je onaj koji se podsmeva casovima ljubavi, a nemoj vise da suketas, PARTIZAN nije imao klub u zenskoj odbojci vise od cetiri decenije (bili smo najbolji i u muskoj i u zenskoj dosta dugo), ali sad ce ga ponovo konacno imati jer je obnovljena i ta sekcija. Vizura nikad nije bila Partizan niti ce biti, nama ne trebaju njihovi trofeji. Kakav bre novi klub u rukometu (imali smo klub i u zenskom, ali taj vise ne postoji) i koje su to price da smo dva puta bili ugaseni, koje se to godine desilo?! Devojke su druge na tabeli u kosarci, a vase sedme, mozemo da pricamo o tome da li je u redu da se to racuna u Partizanove rezultate jer je rec o novom klubu, treba videti i da li su clan JSD, ali vi ste poslednji koji biste trebali da pricate o novim klubovima, ej..

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
09:56

* LASK Lazarevca

avatar
jaaaaa
Wednesday, 09.11.2016
20:32

casovi ljubavi ha ha ha pa to nikada nije ni postojalo,samo je glup mogao verovati u to,i sada prosecan ugovor u ovom novom partizanu koji postoji od 2007.godine je 150k sto je vise nego u svim ostalim klubovima u Srbiji zajedno,partizan je 2 puta ugasen,prvo pedesetih a onda i 2007.godine,u rukometu to je klub MAG koji je devedesetih usao zna se kako i uz pomoc mandica,u zenskoj kosarci ne postoji kao ni u odbojci vec je to Vizura,jedino je ostao u vaterpolu i fudbalu ostalo sve propalo

avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 09.11.2016
19:33

Gasimo ih polako. Dobro je sto ne ide brzo...

avatar
Petar Petar
Thursday, 10.11.2016
02:49

Cuvajte nam mesto u zamrzivacu, brzo cemo mi kod vas.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 09.11.2016
19:24

Nas veciti rival (ovo je u jednini) u kosarci je sada u dugom zimskom snu iz kojeg se jos dugo nece probuditi (cak 2 puta im je oprosten dug slicne visine, ali se zaboravlja na onaj prvi), a odavno vise ne postoji u muskom rukometu, muskom vaterpolu, muskom hokeju i muskom ragbiju vec je pribegavao raznim fuzijama, preimenovanjima i preuzimanjima igraca i tome slicno (oni to kulturno nazivaju integracija, ali zna se da se to vise nikad nece rastaviti tj. dezintegrisati), a mislim da nikad nije ni postojao u zenskom fudbalu, zenskom rukometu i zenskom vaterpolu, a tu imaju klubove koje su ili preuzeli ili pripojili sebi iako su oni ti koji su novi pa je to zapravo ona fuzija koju oni pokusavaju kao epitet da prisiju necemu mnogo i daleko ozbiljnijem:-D Vidite, jeste cz veliko sportsko drustvo, ali nije ni P od nas.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 09.11.2016
20:35

Ragbi..Hhahahahahah, jadnicak. :D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
09:38

Sto se meni smejes?! Vi ste ti koje nije bila sramota da i u takvom sportu ne krenete od nule nego ste opusteno, jednostavno i fino odlucili da preotmete igrace od onakvog kluba...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 09.11.2016
20:39

Znamo da ne mozes da izdrzis dominaciju Zvezde,pa izmisljas,ali dobro jedna jedina Zvezda sa malog kalemegdana vas je dobila i dominira a tebi ako je lakse ti lazi sam sebe,nikom ne smeta :D iovako uvek imas izmislljene tabele i bodove sta te briga :D

avatar
Paul Maclean
Wednesday, 09.11.2016
19:24

Sve je istina, nema budućnosti, doveli su stare a skupe igrače od kojih nema koristi, samo se dug povećava. Bolje da su zadržali Glišića nego što su doveli Veličkovića ili Birčevića, to su igrači koji imaju 100-200 hiljada. Od mladih igrača tu je samo Vanja, od njega se jedino može nešto zaraditi, ali njegov razvoj je usporio, neće to biti neke pare, od Andrića nema ništa. Cvetković je bolji od Ratkovice ...

avatar
Petar Petar
Thursday, 10.11.2016
02:56

Mi ocigledno ne mozemo dovesti mladog igraca. imamo veto na to. Jer je prosto neverovatno da ih ne dovodimo a u takvoj smo situaciji da bi jedino pametno bilo napuniti roster klincima i cekati da se od njih nesto napravi. Vidis da kako se zainteresujemo za nekog odmah se tu pojavi znas vec ko, ko ce da sredi dugove, ko ce da plati malo vise i takve stvari. Ne zamajavajte se da to zavisi od nas i da su ljudi u klubu bas toliko glupi. Kako smo mogli da zadrzimo Glisica kad je on resio da ide u FMP, ili ne znam gde bese. Nisu tu pare u pitanju, ovo je urota srpskih menadzera protiv nas, samo sto to niko ne sme otvoreno da kaze. Jednostavno smo im duzni i niko nece da nam da igrace, zato i dovodimo polovnjake i Bosance upitnog kvaliteta.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 10.11.2016
13:43

Pusti, ovaj komentar mu je mozda i najkorektniji od svih:-), ali zna i taj vec vrlo dobro sve sto si mu sad napisao. Na svaki primer igraca kojeg smo mi njima uzeli, idu tri ili cetiri njihove opstrukcije! Jos ima obraza da pita za Glisica...

avatar
Povratak kralja 44
Wednesday, 09.11.2016
19:11

Guduriću sudije nisu smele čistu drugu nesportsku da dosude, a Dangubić nakon tehničke psuje sudije i ne smeju da mu daju drugu tehničku. 49 slobodnih bacanja za crvenu zvezdu mts, a 39/40 minuta igraju ragbi u odbranu. A predsednik Partizana ide na večeru sa glavnim krivcem zbog propasti Partizana!

avatar
MOE28
Wednesday, 09.11.2016
19:09

Dragi Grbo, i Zvezda je bila vreca za udaranje pa je sada u 16 najboljih Evrope.. ako su oni, koji nemaju kosarkaskih asova kao mi uspeli da se izvuku iz pepela zasto ne mozemo mi? Ok, novac igra veliku ulogu ali ako su oni nasli Covica zasto je iskljuceno da cemo mi naci nekoga? Pa cekali i 10 godina..

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 09.11.2016
18:49

Mi smo vec vreca za udaranje, ali nema vise ni zvezde, veciti rivali su skroz unisteni i srozani...

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 09.11.2016
19:01

Hahahah :D Je l' ti je to uteha, da lazes sebe ? :D Veciti rivali su sampioni Srbije, ABA lige i jedan od osam najboljih klubova u Evropi. To sto ste vi propali drzavni projekat, sto je sve doslo na svoje mesto, sto onaj gore sve vidi nema veze sa nama nikakve.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Wednesday, 09.11.2016
20:30

Veciti u mnozini, genije.

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 09.11.2016
19:17

U pravu si da ste vec dugo vreca za udaranje, uprkos strancima, brojnim sponzorima, reprezentativcima kod vas, uzalud sve....Dokle god budete padali na kolena, belezili poraze i neuspehe pred Zvezdinim grbom, crveno-belim bojama i imenom kluba " Zvezda", to ce biti sasvim dovojno za celu kosarkasku javnost u Srbiji, a sto se tice trofeja, titula i svih uspeha, sve to ide na Mali Kalemegdan, sve to osvaja Crvena Zvezda, to je priznao Uleb, kao i Fiba i sve ostale merodavne organizacije. Vase misljenje niti je merodavno, niti moze nesto da promeni, a cinjenicna realnost kaze sasvim drugacije. U ponedeljak je grb Crvene Zvezde zasijao jos jace, dok grb Partizana je potonuo i bio vreca za udaranje. Mozete da nas zovete KK Srbija, Iluminati, Masoni, kako god, niko vas u svetu ne pita nista, a vidi se koliko vas EL ceni.