Čovićeva ekskluziva: "Zvezda će biti privatizovana"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.03.2015.
20:13
Izvor: Sportske.net

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović obelodanio je u petak ekskluzivnu informaciju koja se tiče privatizacije tog kluba.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Gostujući u emisiji "Kažiprst" na televiziji B92 Nebojiša Čović dotakao se u petak aktuelne teme koja se tiče privatizacije najvećih klubova u Srbiji.

Pitanje privatizacije ponovo je aktuelizovano u tekućoj nedelji nakon izjava premijera Aleksandra Vučića u kojima je objasnio kako u datom trenutku nema snage ni podršku da pokrene privatizaciju Crvene zvezde i Partizana.

Tokom popodneva Nebojša Čović gostovao je na TV B92 a voditeljka emisije kažiprst Suzana Trninić od prvog čoveka KK Crvena zvezda dobila je ekskluzivnu informaciju koja se tiče privatizacije tog kluba.

"Što se tiče privatizacije klubova, sa tom pričom se započelo pre godinu dana i moj lični stav je da protiv toga nemam ništa protiv. Moram da vam kažem i još nešto, ekskluzivno - KK Crvena zvezda će verovatno u novu sezonu ući sa konceptom privatizacije. Verujem da će već biti privatizovan" rekao je Nebojša Čović.

Podsećamo da je KK Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana 2012. godine uveden u plan reorganizacije koji bi trebalo da bude sproveden do kraja 2016. godine.

Nebojša Čović od tada se nalazi na čelu kluba u skladu sa dogovorom koji su potpisali Crvena zvezda i FMP iz Železnika. Čovićev klub preuzeo je ime i grb KK Crvena zvezda a ove godine je od ukupnog duga Crvene zvezde sanirano 2 miliona evra zaostalih dugovanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
сочинитељ
Friday, 06.03.2015
21:24

коначно,само да буде поштено,да држава буде обазрива у одлуци коме ће продати клубу,да не буде као са већином наших фирми да купи за динар,подигне кредит и нестане...овако је најпоштеније,изађите на маркентишку црту,будите способни да нађете најбоље спонзоре па онда купујте и нба звезде,али својим парама...доста је било кукњаве и просјачења...лично,брига ме,нека власник буде и неки шеик,само нек ради поштено,улаже у клуб у складу са историјом и очекивањима армије навијача

avatar
Nemanja Kun Novovic
Friday, 06.03.2015
22:37

Kojom istorijom!?

avatar
RealanNis
Saturday, 07.03.2015
02:54

Nas grb je uvek bio i ostao samo nas i nikada ni 1% nije pripadao nikome. Tvrdis suprotno izvoli pa dokazi. A u cijem vlasnistvu i ciji je vas grb? Bekov-om dok ne platite 2.5 miliona + kamate bese? Kojom to istorijom ? Navedi mi koje igrace ste stvorili, koje medalje doneli nasoj zemlji?

avatar
сочинитељ
Saturday, 07.03.2015
00:44

оном која је започела 1945.,за разлику од ваше која почиње распадом сфрј,титулу сте чекали 31 год.,били инфериорни у доба сплита,звезде,олимпије,цибоне,будућности...немојте џаба да трубите ово није права звезда бла,бла...изменили сте грб због цептера,фузионисали са игокеом и сад као ајмо мало о поштењу (овде се сети монолога николе која из лепа села...)

avatar
Dejan Markus
Friday, 06.03.2015
23:33

nemoj tako a titule na rolangarosu?