Čovićev plan - Teo u Zvezdi, a Zvezda na F4 Evrolige!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.05.2016.
19:41
Izvor: Sportske.net

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović otkrio je da mu je Miloš Teodosić obećao da će zaigrati za crveno-bele kao i da Zvezdu vidi na završnom turniru Evrolige u sezonama koje slede.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović govorio je za forum Crvena zvezda Beograd o najznačajnijim temama vezanim za aktuelna dešavanja i budućnost regionalnog prvaka. Sudbina regionalne lige nalazi se pod znakom pitanja zbog sukoba FIBA i Evrolige, ali Čović ne misli da Zvezda treba da brine zbog toga.

"Potrebna nam je ABA liga, ali ne po svaku cenu. Ako uspemo da je dodatno modernizujemo, onda je to dobra stvar, ako ne uspemo, onda se nećemo takmičiti u toj ligi. Mi nismo za rušenje regionalne lige, ali ne želimo da budemo robovi po svaku cenu" rekao je Čović.

Nije jasno na koji način bi, u slučaju da regionalna liga prestane da postoji, Crvena zvezda Telekom obezbeđivala plasman u Evroligu koja predstavlja prioritet za crveno-bele, ali Nebojša Čović tvrdi da će klub biti stabilan evroligaš pa čak ističe da Zvezdu vidi na završnom turniru.

"Zvezdu u budućnosti vidim kao stabilnog evroligaša. Voleo bih da 2018. godine dobijemo fajnal-for. Zvezdu vidim na finalnom turniru Evrolige. Možda smo mogli i ove godine da se plasiramo, malo nam je nedostajalo" kaže predsednik crveno-belih.

Kada je već bilo reči o Evroligi, Nebojša Čović se osvrnuo na rezultate ostvarene u prethodnoj sezoni i istakao da Dejan Radonjić može da računa na nastavak saradnje.

"Dejan Radonjić ima ugovor još jednu sezonu. Nije bilo nikakvih ponuda. Pustite to što se pisalo. Medijski se vodi rat protiv Crvene zvezde, i to ne samo u Srbiji. To treba prepoznati" poručuje Čović.

Predsednik crveno-belih otkrio je "Delijama" i jednu ekskluzivnu informaciju koja se tiče dolaska Miloša Teodosića u redove Crvene zvezde Telekom.

"Obećao mi je da će pred kraj karijere doći. Vi znate da je Teo stasao u košarkaškom sistemu FMP. Pustimo njega da on kao profesionalac obezbedi sebi život. Mislim da će on biti sa nama jednog dana. Kada će se to dogoditi, za godinu, dve ili tri, stvarno ne znam" zaključio je Čović.

Crvena zvezda Telekom u nedelju kreće u odbranu trofeja u domaćem šampionatu duelom sa ekipom Tamiša u okviru superligaške grupe "A".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Sunday, 08.05.2016
10:39

Neverovatno kakav sisitem vrednosti i do cega se došlo posle svih prevara o kojima se vrlo dobro zna. Da bi ti bio stabilan moras da i dalje urusuvas partizan...to je jedino sto ti daje tu mogucnost al s obzirom na politicku pozadinu svega imas to trenutno na raspolaganju sto dobrano koristiš. Vi ste izvestacen projekat doveden prevarom i na silu tu gde jeste i kao takav dozivecete krah i ti i tvoj projekat....brze nego sto ti mislis a opet sporije nego sto bi istinski ljubitelji kosarke i pravde to zeleli

avatar
Skaut1
Tuesday, 10.05.2016
10:20

A KK Partizan je dominirao, bez podrške vrha države, to nam sugerišeš ?nOvde se bar po nekoliko klinaca iz sopstvenog pogona uključuje u prvi tim.nKod KK Partizan od Novice na ovamo ne sećam se nijednog igrača iz mlađih kategorija Partizana koji je dobio priliku. Bilo je mladih kao Milutinov, na primer, ali doveden je iz Hemofarma.nEvo ja kao istinski ljubitelj košarke baš uživam u projektu koji ima 3 stranca u ekipi sa tendencijom smanjenja broja istih. Najviše sam ove sezone uživao kada je u prelomnim trenucima važnih utakmica na terenu bila Svesrpska petorka.

avatar
rivarinho
Friday, 06.05.2016
21:59

rekoh ja da je ovo projekat prvaka Evrope...Stizu u godinama Bjelica, Antic, Teo, Bobi, neko iznenadjenje tipa Dilejni ili Miler ili takav neki...uz nasu decu koja su godinama najbolja u Evropi...eto jos jedne titule kralja starog kontinenta!

avatar
Zavari ih Vucicu
Friday, 06.05.2016
19:56

Bravo Covicu ! Sad ce navijaci neki da ti objasne da to sve nije tako .. ;-)

avatar
Fair Play
Friday, 06.05.2016
19:55

Teo košta 3m godišnje pa izvolte.. Ako misliš da će Teo od 3m preći na 300k onda blago tebi.. lepo je tebi s tobom samim.