Čovićev odgovor Hrvatima: "Mogu da nam pljunu pod prozor!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.02.2016.
09:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović odlučio je da odgovori hrvatskim medijima na prozivke koje su uputili posle poraza Cedevite u hali "Pionir".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde Telekom u četvrtak su deklasirali zagrebačku Cedevitu u okviru 7. kola TOP 16 faze Evrolige, a veličanstvenu atmosferu u hali "Pionir" uveličao je svojim dolaskom najbolji teniser sveta.

Atmosfera u hali "Pionir" jeste bila vatrena ali ne u tom smislu da se gostujuća ekipa oseća ugroženom što je posle utakmice posvedočio i centar Cedevite Miro Bilan koji je pohvalio domaću publiku.

Uprkos tome, usledile su prozivke od strane hrvatskih medija koji su zatražili da Evroliga kazni Crvenu zvezdu Telekom "izbacivanjem iz takmičenja", a na tapetu se našao i najbolji teniser sveta Novak Đoković.

Zbog takvih napisa hrvatskih medija oglasio se i prvi čovek Crvene zvezde Telekom Nebojša Čović koji je u izjavi za "Informer" poručio da takvi izveštaji služe za blaćenje kluba na čijem se čelu nalazi.

"Izveštaji pojedinih hrvatskih medija služe za blaćenje Crvene zvezde. Blate i najboljeg svetskog tenisera, a Novak je primer kako treba da se ponaša vrhunski sportista" kaže Čović.

Crveno-beli su slavili rezultatom 94:74 a predsednik aktuelnog šampiona Srbije imao je jednu "domaćinsku" poruku za Hrvate.

"Nisu im on i Zvezda krivi što njihovi sportisti ne postižu velike rezultate. Imam za njih čisto srpski komentar - mogu da nam pljunu pod prozor" poručuje Nebojša Čović.

Prvi čovek Crvene zvezde Telekom potom se osvrnuo na razloge zbog kojih su komšije pokrenule kampanju protiv Crvene zvezde Telekom.

"Ovo sada rade zbog spekulacija vezanih za Zvezdu i Evroligu, pa je njihova nervoza očekivana. Pojedinim hrvatskim medijima bi bolje bilo da manje mrze i budu iskreni prema sebi i drugima, možda njihovi sportisti i naprave neki rezultat" zaključio je Čović.

Crveno-beli se na polovini takmičenja u TOP 16 fazi nalaze na trećem mestu na tabeli sa skorom 4-3 i imaju dobre izglede da se plasiraju u četvrtfinale Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Delije ponos grada
Monday, 15.02.2016
14:03

Mi smo Zvezdine Hijene pola smo huligani, a pola žene jer mi smo Delije najlepše smo najlepše i možete samo da nam pljunete pod prozor.

avatar
Ivan Gotovina
Monday, 15.02.2016
12:29

Koje spinovanje kad napisu novinari Hrvati pljuju Noleta..I odma se javlja mrznja prema istim od strane zapaljivih ljudi iz Srbije. I tako to ide u krug. Ne radi si o Hrvatima nego o listu Sportske novosti i jos ponekim manje bitnim nacionalistickim portalima koje su stupidno napadale Noleta i Zvjezdu. Odgovor Covica je u rangu tih portala, da ne kazem prostacki. I otkud mu to da hrvatski sportasi ne postizu dobre rezultate..sportski pozdrv.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 15.02.2016
12:45

Ne znam za SN, ali Vecernji list je prednjacio u tim glupim napadima...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 15.02.2016
15:03

Ne znam za to, nisam upucen, znam samo sta sam video ovde...

avatar
ZGtopnik
Monday, 15.02.2016
14:21

SN, VECERNJI I DNEVNO to su portali koji su još uvijek u 41 ili 91 godini. a to ti najmanje čitaju Hrvati, mislim čitaju oni koji su u već spomenutim godinama i vjerovatno nikada neće niti izač jer su zaglavljeni u vremenu... samo naprijed i to je to. pozdrav

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 15.02.2016
11:06

Nebojsa, kako je otisao Zoran?

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Monday, 15.02.2016
11:01

4 firme si otvorio...