Čović: "Učinićemo sve za plasman u TOP 16!"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 28.10.2014.
22:08
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović posetio je večerašnji trening izabranika Dejana Radonjića i tom prilikom izneo svoja očekivanja pred duel sa Valensijom u 3. kolu grupne faze Evrolige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u utorak je odradio prvi trening u "KombankAreni" pred predstojeći duel sa ekipom Valensije.

Izabranici Dejana Radonjića za sada imaju maksimalan skor u ABA ligi ali su porazom od Neptunasa u drugom kolu grupne faze Evrolige pomalo pokvarili sjajan utisak. Prilika da se stvari vrate na pravo mesto biće duel sa prošlosezonskim osvajačem Evrokupa, ekipom Valensije.

"Valensija je svakako klub koji veoma respektujemo. To je neuporedivo iskusniji i skuplji tim, ali uz podršku kakvu je Zvezda imala u mečevima protiv Lokomotive, Budiveljnika, Uniksa ili Galatasaraja sve je moguće. Nadam se da će se navijači odazvati našim pozivima i da će nam pružiti podršku kakvu zaslužujemo u duelu sa rivalom koji je prošle sezone trijumfovao u Evrokupu" počeo je svoje izlaganje Nebojša Čović.

Prvi čovek KK Crvena zvezda Telekom prisustvovao je večerašnjem treningu pa je iskoristio priliku da iznese svoje viđenje pred duel sa Valensijom ali i očekivanja u tekućoj evroligaškoj sezoni.

"Smatram da je jako važno da navijači prepoznaju trenutak u kom se nalazimo. Pred nama je izuzetno bitna utakmica protiv vrlo jakog protivnika. Naša želja je da učinimo sve da se plasiramo u Top 16 fazu Evrolige, a za taj poduhvat su nepohodne pobede na domaćem terenu" ističe Čović.

Ne želeći da njegov apel i apeli igrača upućeni "Delijama" zvuče kao kliše, Čović je pokušao da objasni da upravo puna hala pravi razliku u mečevima kakav je onaj koji sledi.

"Veliko bogatstvo Crvene zvezde su njeni navijači, jer oni svojim fantastičnim bodrenjem našu ekipu čine neuporedivo snažnijom. Zato se nadam da ćemo protiv Valensije imati njihovu veliku podršku i da ćemo maksimalno iskoristiti prednost domaćeg terena, jer samo zajedničkim snagama možemo da dođemo do pobede" zaključio je Čović.

Košarkaši Crvene zvezde Telekom posle dva odigrana kola u Evroligi imaju pobedu i poraz a duel sa Valensijom zakazan je za četvrtak od 19 časova i igraće se u "KombankAreni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke