Čović otkrio šta je rekao Daniloviću u fabrici FMP! ''Delije'', strpite se oko pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.12.2016.
12:34
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Uoči današnjeg izbora Predraga Danilovića za predsednika KSS, prvi čovek Crvene zvezde mts otkrio je šta mu je poručio na nedavnom razgovoru u Železniku i od čega će zavisiti stav Zvezde prema novom predsedniku Saveza.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Na današnjoj Izbornoj skupštini KSS, zakazanoj za 14 časova u Hotelu M u Beogradu, trebalo bi da bude ozvaničen izbor Predraga Danilovića na mesto predsednika Saveza, a posle ostavke Dragana Đilasa.

Ono što je privuklo pažnju javnosti pre njegovog kandidovanja za pomenut funkciju, jeste razgovor koji je Danilović obavio sa prvim čovekom Crvene zvezde mts Nebojšom Čovićem.

Na tu temu Danilović je govorio i u Čačku, o čemu smo pisali juče, a neke detalje tog razgovora otkrio je i Nebojša Čović u izjavi za današnji ''Žurnal''.

Predsednik Zvezde je poželeo svu sreću svakome ko se uhvati u koštac sa problemima srpske košarke, uz opasku da dobro zna koliko je taj posao težak, s obzirom da ga je i sam svojevremeno obvljao.

''Ima mnogo zaposlenih, treba da obezbedite plate, normalno funkcionisanje svih selekcija.  Pa onda da pronađete formulu za finansiranje klubova širom Srbije, pa ravnotežu, da budete predsednik svih u košarkaškoj Srbiji, bez protežiranje jedne strane.

Zatim, treba pronaći balans i za ovaj sukob na relaciji Evroliga - FIBA, koja još ne može da shvati da je poražena u klupskim takmičenjima.

Takođe, treba obezbediti i samostalnost KLS, jer samo tako možemo napred.

Sve to sam direktno rekao gospodinu Daniloviću na konstruktivnom sastanku u fabrici u Železniku''
, objašnjava Čović.

Kada je Zvezda u pitanju, Čović je istakao da je ponosan jer su navijači pokazali da veruju u klub, jer se forsiraju mladi domaći igrači, a kada su u pitanju neka nova pojačanja iz inostranstva, tu još uvek nema ničeg novog.

''Tržište je suženo i opet se vraćam na novac, kada imate ograničena sredstva ne možete baš da reagujete u sekundi, ako se pojavi neko ko bi se uklopio u ovaj sistem.

Da dovodimo samo da bismo doveli, a taj igrač ne može zaista da podigne kvalitet, onda u tom slučaju, biram strpljenje''
, ponovio je svoj poznati stav Nebojša Čović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 15.12.2016
17:38

Ovaj daje izjavu kao da je on postao predsednk KKS.

avatar
Partibrejker
Thursday, 15.12.2016
15:37

E moj Daniloviću,šta ti sve ovo treba?Za Pekmena se zna,ali cime li tebe drže u šaci.

avatar
Thursday, 15.12.2016
15:05

jel fabrika FMP-a novi naziv za Zvezdu ?

avatar
bojanb
Thursday, 15.12.2016
14:10

Srbijo,zemljo stecajnih upravnika

avatar
The Real Man
Thursday, 15.12.2016
13:50

Ko je ovaj da govori buducem predsedniku kosarkaskog saveza i nasoj kosarkaskoj legendi sta treba da radi i koje poteze da vuce?

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 15.12.2016
14:15

A ko si ti da dajes za pravo da komentarises?

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 15.12.2016
17:51

Ti ni ne mozes da se pravis pametan i da hoces,iq velicine cipela

avatar
Балша Николић
Thursday, 15.12.2016
16:59

А ко је тебе ишта питао?

avatar
The Real Man
Thursday, 15.12.2016
15:06

Ne pravi se pametan.

avatar
Kalinari
Thursday, 15.12.2016
13:37

Da li je moguce da mi,kao evroligaska ekipa,imamo samo 2 visoka igraca i Mitrovica koji je stalno povredjen? (Simanica ne racunam posto mu se svakako ne daje sansa da igra)

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 15.12.2016
14:16

Moguce je,nema para nikako,po 2 meseca i vise nisu primili dinara,sponzori dogovoreni ne isplacuju pare,pare od drzave nemamo kao neki i to ti je sto ti je,sramota ali tako je