Čović najavio još dva pojačanja i poslao poruku Radonjiću

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.08.2017.
12:17
Izvor: Sportske.net

Predsednik KK Crvena zvezda mt:s Nebojša Čović prokomentarisao je još jednom odlazak Dejana Radonjića i tom prilikom indirektno pokazao da je razočaran tom odlukom.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s započeo je novu eru pošto je nakon trogodišnje dominacije u Srbiji i regionu klub napustio tvorac uspeha Dejan Radonjić i veliki broj igrača iz prethodne sezone.

Gostujući u jednoj od emisija na "TV Pink" predsednik kluba Nebojša Čović osvrnuo se na ono što se dogodilo tokom leta i najavio još dva pojačanja

"Ekipa je dosta podmlađena ali ima energiju i jako dobro radi. Za sada sve ide po planu, doći će još jedno do dva pojačanja na poziciji plejmejkera i 'četiri' ili 'pet'", kazao je Čović.

Prvi čovek crveno-belih istakao je da posle velikih promena u stručnom štabu i timu navijači moraju da znaju da su poverenje, rad, vreme i strpljenje osnov za postizanje dobrih rezultata.

"Naše ambibicije za narednu sezonu su titule u regionalnoj i domaćoj ligi i osvajanje Kupa Radivoja Koraća. Šta god uradimo u Evroligi biće veliki uspeh", dodao je Čović.

Jedna od tema o kojoj je bilo reči u pomenutom razgovoru jeste i neočekivani odlazak Dejana Radonjića. Crnogorskom stručnjaku je istekao ugovor ali je očito da je Čovića razočaralo to što nije pristao da nastavi saradnju sa Zvezdom.

"Radonjić je otišao, mogao je da ostane. To je proces, došao je mlad, stručan i kompetentan trener. To je normalno u sportu, odlaze igrači, treneri, menjaju se uprave, s time da odnosi treba da ostanu korektni. Nikad ne treba da zaboravite šta ste sve uspeli da uradite u klubu i šta su sve uprava i klub napravili od vas", kazao je Čović i dodao,

"Nikad niko ne treba da se digne iznad kluba u bilo kom sportu, to važi i za upravu i za trenere i igrača. Prosto, kad odete u drugi klub, vratiće vam se ono loše što ste uradili", zaključio je predsednik Zvezde.

Crveno-beli su juče odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu i ubedljivo savladali ekipu Vršca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 03.09.2017
21:46

Moze li Rajan Tulson da se dovede.Sjajan igrac i asistent i suter

avatar
Јанковић Љубомир
Thursday, 31.08.2017
19:51

Kako 4 `bem mu misa pa ima ih koliko hoces na toj poziciji? 1 i 5 ok
Ja zalim za Borisom, deluje mi fin momak, al struka zna bolje.

avatar
Džon Rambo
Thursday, 31.08.2017
14:07

A državni bankomat samo radi li radi

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 31.08.2017
13:22

Suštinski dve pozicije gde nam treba igrač. Ja se iskreno nadam nekom pleju tipa Jovića koji ima pas a ne samo šutera. Beš pleja koji ne zna da razigra igrače

avatar
сочинитељ
Thursday, 31.08.2017
13:07

мислим да су нам потребнији бекови од позиције 4,5...ту већ имамо одличне појединце,не може се добрић још увек носити са притиском који га очекује...добар плеј и кошгетер и може да се крене

avatar
Markо Đorđević
Thursday, 31.08.2017
12:20

Ovako. Plejevi koji su zelje. Najveca I prva zelja je Darius Moris. Za evropu, nenormalno dobar igrac. Manford je rezervns opcija uz DJ Kupera. Sto se cetvorke tice, ideju nemam, niko ne pominje nista. Stidljivo su najavljivali Ercega, ali ne znam da li de covek uopste bavi kosarkom vise.

avatar
3x3
Thursday, 31.08.2017
13:15

Ne igra kosarku Erceg vec vise od godinu dana. Covek uziva u zivotu, zadovoljan je time sto je postigao iako je mogao da jos mnogo da kako nekom klubu, tako i reprezentaciji.

avatar
Markо Đorđević
Friday, 01.09.2017
00:30
avatar
Wilt 100+
Thursday, 31.08.2017
13:43

možda je još I Pullen u kombinaciji ali ko god da dođe značiće ovoj ekipi